Kinderopvang Walcheren

Verbouwing De Aventurijn over twee weken van start

15 januari 2020

Nieuwe lokalen, fijnere slaapkamers en meer opslagruimte: op maandag 3 februari dragen we de sleutel van De Aventurijn over aan Bouwgroep Peters. Het kinderdagverblijf, de peutergroep en de BSO worden in drie maanden tijd flink onder handen genomen. Het eindresultaat? Een moderne en duurzame locatie die helemaal voldoet aan de eisen van nu en een nóg fijnere ontwikkelplek is voor de kinderen.

 

Verhuizing

Kindcentrum De Aventurijn is gevestigd in de Middelburgse wijk Griffioen. Het gebouw is verouderd en onoverzichtelijk. “Daarom beginnen we het nieuwe jaar met deze verbouwing”, aldus Cor Overduin, regiomanager. “Maar om iets moois te kunnen maken, ontkomen we niet aan slopen, boren en timmeren. Ons uitgangspunt is dat we de verbouwing met zo min mogelijk overlast en hinder voor de kinderen realiseren. Daarom hebben we besloten dat we, vanwege geluidsoverlast en veiligheid, de peutergroep en het kinderdagverblijf verhuizen. Naast dat dit veel fijner is voor de kinderen, is de verbouwing dan ook veel sneller gereed. Voor de BSO wordt tijdens de verbouwing een plek binnen school gezocht.”

Ons uitgangspunt is dat we de verbouwing met zo min mogelijk overlast en hinder voor de kinderen realiseren.

 

Groepen blijven samen

We zijn ons ervan bewust dat de verbouwing en tijdelijke verhuizing grote gevolgen heeft voor de kinderen en ouders. We vinden het belangrijk dat de kinderen en pedagogisch medewerkers als groep bijeen blijven. Daarom verhuizen we het kinderdagverblijf in zijn geheel naar kinderdagverblijf Bommes. Daar staat een lokaal vrij waar het kinderdagverblijf gebruik van kan maken. De peutergroep verhuist naar BSO Kinderkeet. Dit lokaal is gereed gemaakt om ook peuters op te vangen. Zowel Bommes als Kinderkeet zijn gelegen in de Middelburgse wijk Stromenwijk.

 

Updates voor ouders

Ouders van kinderen die naar De Aventurijn gaan, worden via informatieavonden en het ouderportaal van KOW op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook zijn ouders uitgenodigd om alvast een keer te komen kijken op de locatie waar we de kinderen tijdens de verbouwing opvangen.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!