Hoera! Vanochtend was het groot feest bij ons nieuwe kinderdagverblijf Molenwiek in Oost-Souburg. Vlissingse burgemeester Van den Tillaar heeft samen met de kinderen het kinderdagverblijf officieel geopend.

Na een korte speech van onze directeur-bestuurder Annemiek Koppejan, knipte de burgemeester samen met twee peuters een lint door. Daarna mochten de kinderen creatief aan de slag: er stonden 6 grote kartonnen molens klaar om te beschilderen. De burgemeester hielp ook een handje mee. Als de verf straks droog is, krijgen de molens een leuk plekje op de peutergroepen. Dat dit een ideale speel- en verstopplek is, hadden de meeste kinderen al snel door! Het nieuwe kinderdagverblijf heet Molenwiek, omdat het gevestigd is aan de Molenweg. Het molen-thema kwam daarom op verschillende manieren terug tijdens de opening.

Klaar om te ontdekken

Na ruim een jaar verbouwen, is het prachtige nieuwe kinderdagverblijf klaar voor gebruik. Het ziet er prachtig uit. Een groot compliment voor Bouwgroep Peters en alle andere bedrijven en collega’s die hieraan hun steentje hebben bijgedragen. In totaal heeft Molenwiek nu vijf groepen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. De ruimtes zijn licht en ingericht volgens ons nieuwe interieurbeleid, dus met zachte kleuren, natuurlijke en duurzame materialen en leeftijdsgericht speelmateriaal.

We wensen de kinderen en medewerkers van Molenwiek veel plezier op hun nieuwe locatie!

Meer weten over Molenwiek?

Benieuwd naar ons nieuwe kinderdagverblijf in Oost-Souburg? Op deze pagina lees je meer over Molenwiek en kun je direct een rondleiding regelen.