Heb je het al gehoord? Op woensdag 3 mei 2023 komt Expeditie NEXT naar Middelburg. Hét Wetenschapsfestival voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In de binnenstad is die dag van alles te doen. Wat denk je van een reptielenquiz met Sterrin, een vragenvuur met Diederik Jekel of DNA halen uit een aardbei?

Maak kans op een stadssafari én je eigen zonnecelwagen

Bij KOW omarmen we dit evenement vol leuke proefjes, live-onderzoeken en shows. Het past perfect bij onze slogan ‘Zoveel te ontdekken’. Extra tof is dat er voor kinderen van KOW een stadssafari met Boswachter Tim is gereserveerd! Wij mogen hier vijf winnaars blij mee maken. Zij mogen samen met een vriend(in) op pad. Bovendien krijgen de winnaars een toffe zonnecelwagen – de Solar Rover – van 4M Kidslabs cadeau. Dit wil je toch winnen?!

Hoe doe je mee?

  • Op Expeditie NEXT helpen kinderen Professor Nova Next om de toekomst wat mooier te maken, zodat we over honderd jaar op een nóg toffere planeet wonen.
  • Om kans te maken op de prijs zijn we op zoek naar jouw uitvinding voor het redden van de natuur.
  • Maak van jouw idee een tekening, video of knutselwerk. Niks is te gek!
  • Klik op onderstaande oranje knop en vul het aanmeldformulier in. Wacht niet te lang, want op zondagavond 23 april 2023 sluit het formulier en gaan we kijken wie het meest creatieve, slimme, originele idee heeft uitgewerkt.
  • Heel veel succes!

Meer weten over Expeditie NEXT?

Kijk dan eens op https://expeditienext.nl/.

Actievoorwaarden

Bij een winactie horen ook actievoorwaarden. Daarmee zorgen we ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Om kans te maken op de prijs, moet je akkoord gaat met deze actievoorwaarden.