Zijn wie je bent

Een liefdevolle vraag als je wat sip uit school komt, bemoedigende woorden als de Kaplatoren opnieuw omvalt of een uitdagende sportactiviteit als je bruist van de energie. Of je net vier bent of al bijna tien: wij zien je en geven je wat je nodig hebt. Bij ons mag je zijn wie je bent. En met uitdagende activiteiten helpen we je niet alleen jezelf, maar ook je talenten te ontdekken. In ons pedagogisch beleid staat hoe we ons iedere dag inzetten om jou de beste start te geven voor de toekomst. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee.

Ontdek onze BSO in jouw buurt:

Of bekijk alle locaties

Genieten op de Vakantie BSO

De meeste ouders hebben een stuk minder vakantiedagen dan hun kind. En dat is soms een heel gepuzzel. Goed nieuws! De meeste BSO’s zijn in de vakanties hele dagen geopend. En op de Vakantie BSO hoeft jouw kind zich niet te vervelen.

BSO+: nét dat beetje extra

Onze BSO’s zijn voor ieder kind een plek om te ontdekken en te ontspannen. Sommige kinderen hebben daarbij net wat extra zorg of ondersteuning nodig. Op de BSO+ bieden we ze samen met Juvent een veilige en gezellige omgeving waar we voor ze klaarstaan met deskundige en liefdevolle begeleiding.

Ontdek onze ouderapp

Benieuwd wat je kind meemaakt bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang? Beleef de dag mee met ons ouderportaal Konnect. Deze app is te downloaden via de Appstore en de Playstore.