Wij zijn er om jou te ontzorgen en we denken graag met je mee. Als de eerste dag naar het kinderdagverblijf dichtbij komt, hoef jij je niet af te vragen of je de juiste spullen hebt gepakt. Want om iedere vorm van stress bij het klaarzetten van de tas te vermijden, zetten we alle ‘musthaves’ voor je op een rij.

Verkleedpartijtje

Ieder kind knoeit wel eens. Geef een extra setje kleding en ondergoed mee, zodat wij jouw baby een schone outfit kunnen aantrekken als dat nodig is.

Effe kroelen

Baby’s houden van bekende geuren. Geef een knuffel mee die lekker naar thuis ruikt.

Tut, tut, tut

Gebruikt jouw kleintje thuis een fopspeen? Neem er dan ook eentje mee naar ons.

Wist je dat...

… ieder kind zijn of haar eigen bakje of mandje krijgt waarin we persoonlijke spullen bewaren?

Buiten de kaart om

Wij hebben standaard Nutrilon 1 en 2 in ons assortiment voor de kinderen tot 12 maanden. Drinkt jouw baby dieetvoeding door bijvoorbeeld krampjes of reflux? Breng dit dan mee in een melktoren.

Slaap kindje slaap

Lekker slapen is erg belangrijk. Tot twee jaar doen ze dat bij ons in een slaapzak. Warm en veilig. Daarna mogen ze onder een deken met laken, maar dat hoeft niet.

Goed gemutst

Als het heeft geregend, stampen we in de plassen. En als de zon schijnt, spelen we in de zandbak. Kortom, we zijn graag buiten! Houd daar bij verandering van het seizoen rekening mee door regenlaarsjes, een warme muts en sjaal of een petje en een zonnebril mee te geven.

Dorstflessend

Drinkt jouw baby kunstvoeding of gekolfde melk? Geef dan een flesje mee waar hij of zij thuis ook uit drinkt. Wel zo vertrouwd! Geef je borstvoeding? Dan ben je welkom om op de locatie te komen voeden. Of zet gekolfde melk klaar in de koelkast op locatie.

Tip!

Help te voorkomen dat er onverhoopt spullen kwijtraken of verwisseld worden door de naam van jouw kind erop te zetten.