verhaal

‘Van de Caribische disco werd ik heel vrolijk’

Kinderen over KOW

Ella is 8 jaar. Samen met zusje Louise (2), mama Annemarie en papa David woont ze in Middelburg. Ze zit in groep 5 van de ABS en op dinsdag, woensdag en vrijdag gaat ze na schooltijd naar BSO Wigwam.

“Wat ik het leukste vind op de BSO? De schommels! Bij de Wigwam zijn er twee. Na het fruit eten ga ik snel naar buiten om te schommelen. We doen er ook wel eens kunstjes op. Soms zit er al iemand op de schommel, dan wacht ik op mijn beurt of ga ik wat anders doen. Meestal even knutselen of tekenen. Ik ben een grote fan van Billie Eilish en de juf had kleurplaten van haar voor me uitgeprint. Dat was super leuk. Ook neem ik wel eens mijn eigen boek mee om te lezen. Ik ben nu bezig in ‘De magische apotheek’. Na een hele dag leren op school is het fijn om te chillen met vriendinnen. Meestal speel ik met Sierra, Vienna, Nina of Jacey. BSO Wigwam is voor kinderen tot 8 jaar. Omdat ik net jarig ben geweest, ga ik binnenkort naar BSO Totempaal, die BSO is voor oudere kinderen. Yaelynn zit daar ook. Dat is een goede vriendin van mij. Met haar speel ik heel vaak. Bij Totempaal hebben ze geen schommels, maar wel een Wii. Daar kun je leuke spelletjes op doen, zoals Mario Kart!

Na een hele dag leren op school is het fijn om te chillen met vriendinnen.

In de vakanties ga ik hele dagen naar de BSO. Dan organiseren de juffen activiteiten. Sommige zijn leuk, andere niet. Jeu de boules vond ik echt saai. Gelukkig hoefde ik van de juf niet mee te doen. Lama’s en alpaca’s tekenen met 3D-effect vond ik wel super tof! En ik werd heel vrolijk van de Caribische disco waarbij we dansjes nadeden. Toen het van de zomer heel warm was, zijn we met z’n allen een ijsje gaan halen en hebben we gespeeld in het Molenwaterpark. Dat was een hele leuke vakantiedag.”