Voor onze zomerschool en -peutergroep in Middelburg en Vlissingen zoeken we leerkrachten, pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten en een schooldirecteur. Ga jij deze zomervakantie met kinderen op ontdekkingsreis?

Op reis door de wondere wereld van getallen en taal, kunst en cultuur, technologie en sport en spel. Dit doe je niet alleen in een lokaal, maar je trekt er ook met de kinderen op uit om nieuwe ervaringen op te doen. Met jouw koffer vol kennis, ervaring en enthousiasme bezorg jij de kinderen een geweldige én leerzame zomer.

Kansen van kinderen vergroten

De zomerschool en -peutergroep zijn speciaal voor kinderen uit Middelburg en Vlissingen die gebaat zijn met drie weken extra school of peutergroep. Zo stimuleren we hun ontwikkeling en vergroten we hun kansen. Om de zomerschool en -peutergroep tot een succes te maken, werken Archipel Scholen, Prisma, Onze Wijs en Kinderopvang Walcheren, gemeente Middelburg en gemeente Vlissingen nauw samen.

Ga deze zomer mee op reis!

Wij hebben de volgende vacatures beschikbaar:

Middelburg

De zomerschool in Middelburg vindt plaats in Brede School Middelburg-Zuid, locatie Magistraal. De zomerpeutergroep zit in hetzelfde gebouw, in het lokaal van peutergroep Kameleon. Deze zomerschool en -peutergroep zijn de eerste drie weken van de zomervakantie geopend.

  • Directeur zomerschool
  • Leerkrachten zomerschool
  • Onderwijsassistenten zomerschool
  • Pedagogisch medewerkers zomerpeutergroep

Vlissingen

De zomerschool in Vlissingen is gevestigd Het Vlot in de Combinatie in Vlissingen. De zomerpeutergroep maakt gebruik van hetzelfde gebouw, in het lokaal van peutergroep Windorgel.  Deze zomerschool en -peutergroep openen hun deuren de eerste drie weken van de zomervakantie.

  • Leerkrachten zomerschool
  • Onderwijsassistenten zomerschool

Meer informatie over de zomerschool en de vacatures vind je op www.werkenbijkow.nl.