Naast reguliere BSO’s heeft Kinderopvang Walcheren ook enkele andere exemplaren. Wellicht iets voor jouw zoon of dochter?

De Bijbel centraal

KOW heeft verschillende BSO’s met de Bijbel. Op deze groepen is de Bijbel steeds het uitgangspunt in de manier waarop we met elkaar omgaan. Alle pedagogisch medewerkers die hier werken, hebben een christelijke levensovertuiging.

Buitenpretjes!

Klimmen, boogschieten, zwemmen, pumptrack en poulball. Kinderopvang Walcheren biedt in samenwerking met camping de Pekelinge in Oostkapelle een Outdoor BSO aan voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Na schooltijd gaan kinderen en een pedagogisch medewerker naar de Pekelinge toe. Daar kunnen kinderen hun energie kwijt door samen avonturen te beleven in een groene omgeving.

Plus

Vindt jouw kind het moeilijk om vriendschap te sluiten of om met emoties om te gaan? Heeft jouw kind een laag zelfbeeld door bijvoorbeeld pestgedrag of faalangst? Of heeft hij of zij meer behoefte aan structuur door ADHD, autisme of een licht verstandelijke beperking? Wellicht is de BSO+ iets voor hem of haar.

Een BSO+ is voor kinderen van 4 tot 13 jaar met een (lichte) hulpvraag. Samen met Juvent bieden we hen een laagdrempelige vorm van behandeling, in een fijne omgeving waar kinderen zich ontwikkelen en succeservaringen opdoen. Op de locatiepagina ontdek je waar een BSO+ zit. Kies onder ‘aanvullende specificaties’ voor BSO+.

Plons!

Haasten naar het zwembad is voorbij voor ouders! Als je kiest voor de Zwem BSO, gaat je kind na schooltijd met andere kinderen en een pedagogisch medewerker met de taxi naar het Vrijburgbad. Hier krijgt je kind les van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. De kinderen gaan één schooljaar één keer per week naar zwemles en halen zo een zwemdiploma A en B.