verhaal

‘Als de juf haar schminkt, kan haar dag niet meer stuk’

Ouders over KOW

Michel is getrouwd met Linda en mede-eigenaar van Daane Stukadoors. Dochter Demi en zoon Mika gaan iedere maandagmiddag en donderdag naar kinderdagverblijf Zeester in Vlissingen.

“Vanaf dag één voelt het hier heel goed voor ons. Demi en Mika hebben altijd zin om naar Zeester te gaan en we laten ze met een gerust gevoel achter. We weten dat ze zich goed gaan vermaken. Dat ze in dezelfde groep zitten, is niet alleen handig maar ook heel leuk. Tussen het spelen door, komt Demi vaak even kijken wat haar kleine broertje aan het doen is. Ze is een trotse zus!

Het is een fijne groep juffen met vaste gezichten. Dat zorgt voor rust bij Demi en Mika. Vervelen is geen optie bij Zeester. Lekker in de tuin ravotten, knutselen of met de juffen spelen. Demi boft maar, want er zijn juffen die graag mooie haarcreaties maken en houden van schminken. Dat vindt ze helemaal geweldig. De lat ligt alleen hoog, want thuis wil ze nu het liefst elke dag geschminkt worden, haha!

Vervelen is geen optie bij Zeester. Lekker in de tuin ravotten, knutselen of met de juffen spelen. Demi en Mika hebben altijd zin om te gaan.

Kinderopvang is meer dan spelen. Voor ons is het stukje opvoeding ook belangrijk. Dat ze leren hoe ze met andere kinderen omgaan bijvoorbeeld. Demi heeft ook een beste vriendin bij Zeester. De juf nam ze laatst allebei mee voor een bezoekje aan de supermarkt om croissantjes te scoren. Die aten ze vervolgens gezellig samen buiten op. Demi had hele verhalen over haar uitstapje. Dat is toch geweldig!

Ik vind het ideaal dat je een pushbericht krijgt als er een update in ouderportaal Konnect staat. Zo kan ik tussen het werk door, af en toe even spieken wat ze aan het doen zijn en hoe lang Mika heeft geslapen. Thuis kan ik dan ook gerichter aan Demi vragen wat ze gedaan heeft, omdat het in Konnect stond.

We zijn heel blij met onze keuze voor Zeester. Afgelopen vakantie waren we in Spanje en had Demi het bijna iedere dag over juf Nikky. En als we in het weekend langs Zeester lopen, wil ze toch graag naar binnen om te spelen. Dat zegt wel genoeg, hè?”