KOW Rekentool

Met onze KOW Rekentool bereken je snel en eenvoudig de netto opvangkosten. Dat is wat je daadwerkelijk voor de kinderopvang betaalt als de kinderopvangtoeslag eraf is. Tip: houd je verzamelinkomen en het aantal uur dat jij en je eventuele partner werken bij de hand.

Tarieven kinderdag-verblijf en BSO

In onze prijslijst voor kinderdagverblijf en BSO vind je onze tarieven. Vergeet niet dat de overheid in de meeste gevallen een groot deel meebetaalt via kinderopvangtoeslag. Dit zorgt dat de kosten voor jou vrijwel altijd een stuk lager zijn dan wij vermelden in onze prijslijst.

Tarieven peutergroep

Wat de peutergroep precies kost, hangt af van je situatie en je inkomen. Het komt erop neer dat de financiering van peutergroepen op twee manieren is geregeld:

  • Uurtarief met kinderopvangtoeslag
  • Ouderbijdrage (geen kinderopvangtoeslag)

Op onze prijslijst vind je meer informatie en de tarieven.

Tarieven gastouder

Wat gastouderopvang precies kost, hangt af van de gastouder die je kiest. Onze gastouders zijn freelancers en stellen zelf hun vergoedingen vast. Ook hebben ze alle vrijheid om zelf te beslissen over de dagen dat ze gastouderopvang aanbieden en aan welke leeftijdsgroep. Het totale uurtarief inclusief begeleidings- en bemiddelingskosten van het gastouderbureau ligt meestal tussen de € 6,60 en € 7,40. Je kunt het tarief opvragen bij de gastouder of het gastouderbureau: 0118 – 61 45 32 of gastouderopvang@skow.nl.

Voorwaarden

Bij KOW doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Heldere afspraken, daar houden we van. In onze algemene voorwaarden leggen we vast welke regels er bij KOW gelden. Ze zijn van toepassing op alle contracten tussen ouders en KOW. Ieder jaar houden we de algemene voorwaarden tegen het licht en zorgen we dat ze weer goed aansluiten op de behoeftes van kinderen, ouders en onze organisatie.

Kom je er niet uit?

Bel ons op of kom langs op ons kantoor, dan gaan we er samen even voor zitten. We zijn bereikbaar via 0118 – 61 45 32. Whatsappen kan ook, naar 06 – 48 39 17 60.