KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Over KOW

Partner in groei

Kinderopvang Walcheren is een ‘PARTNER IN GROEI’ voor ouders, kinderen, medewerkers en samenwerkingspartners.

 

  • Voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen tot 13 jaar, zodat zij zorg en arbeid kunnen combineren.
  • Voor kinderen om hen in veilige en uitdagende locaties te laten spelen, ontwikkelen en genieten.
  • Voor medewerkers om zich continu te ontwikkelen, zodat de (pedagogische) kwaliteit van KOW hoog blijft.
  • Voor samenwerkingspartners om elkaar te versterken en om samen betere en nieuwe diensten aan te bieden.

Groot…

KOW kan, als grotere organisatie, uw kind optimaal ontwikkelingskansen bieden. Door onze omvang kunnen we investeren in kwaliteit en innovatie. Wij werken samen met scholen, jeugdzorgorganisaties en gemeenten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden voortdurend geschoold en werken met speciale programma’s die de ontwikkeling van uw kind stimuleren.

…en klein tegelijk

Tegelijkertijd zijn onze locaties kleinschalig. De ruimtes stralen gezelligheid en warmte uit. Met kleurige banken om samen te lezen, verschillende speelhoeken en gezellige grote tafels om te eten en spelletjes te spelen. Op iedere locatie werken we met een vast team. We streven altijd naar zo veel mogelijk bekende gezichten op de groep. Dat is vertrouwd voor jou en je kind.