Kinderopvang Walcheren

Over KOW

Zoveel te ontdekken!

Mooie kinderjaren gaan een leven lang mee. Daarom zetten wij ons iedere dag in voor één doel: kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst. Op onze kinderdagverblijven, peutergroepen, BSO’s en bij onze gastouders mogen kinderen spelend leren en zichzelf zijn.

Onze kracht

  • Bij KOW creëren we een veilige, vertrouwde en prettige plek voor kinderen en medewerkers, waar ouders met een gerust hart hun kind brengen.
  • Bij KOW is elke dag een ontdekkingsreis. Kinderen worden zo spelenderwijs groot en onze medewerkers leren doorlopend om dit goed te begeleiden.
  • Bij KOW zijn we ervan overtuigd dat we samen verder komen; daarom zorgen we voor verbinding tussen kinderen en met ouders, medewerkers en samenwerkingspartners.

Zoveel te ontdekken

Onze slogan is ‘Zoveel te ontdekken’. Deze slogan past helemaal bij KOW. Elke dag ontdekken kinderen namelijk iets nieuws: voor het eerst in hun handen klappen, leren om samen te spelen of ontdekken wat een rups is. Ze verwonderen zich over de wereld om zich heen. Wij nemen de kinderen graag mee op deze ontdekkingstocht en stimuleren nieuwe ontdekkingen. Dit doen we door nieuwe activiteiten, thema’s en speelgoed aan te bieden. Doordat wij een veilige en vertrouwde omgeving creëren, krijgt een kind vertrouwen in zichzelf en zijn omgeving en durft hij te ontdekken en ontwikkelen.

 

 

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!