KOW en het coronavirus

Sinds 11 mei 2020 zijn de peutergroepen, kinderdagverblijven en gastouders weer open. De BSO’s sluiten aan op het schoolrooster en zijn daarom gedeeltelijk open.

Inmiddels is bekend dat de BSO’s vanaf 8 juni 2020 weer volledig open gaan. Vanaf dat moment stoppen ook de noodopvang en de financiële compensatie van de Rijksoverheid. We gaan dan dus terug naar de normale situatie, uiteraard rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

Kinderopvang Walcheren

Over KOW

Partner in groei

Kinderopvang Walcheren is een ‘PARTNER IN GROEI’ voor ouders, kinderen, medewerkers en samenwerkingspartners.

 

  • Voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen tot 13 jaar, zodat zij zorg en arbeid kunnen combineren.
  • Voor kinderen om hen in veilige en uitdagende locaties te laten spelen, ontwikkelen en genieten.
  • Voor medewerkers om zich continu te ontwikkelen, zodat de (pedagogische) kwaliteit van KOW hoog blijft.
  • Voor samenwerkingspartners om elkaar te versterken en om samen betere en nieuwe diensten aan te bieden.

Groot…

KOW kan, als grotere organisatie, uw kind optimaal ontwikkelingskansen bieden. Door onze omvang kunnen we investeren in kwaliteit en innovatie. Wij werken samen met scholen, jeugdzorgorganisaties en gemeenten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden voortdurend geschoold en werken met speciale programma’s die de ontwikkeling van uw kind stimuleren.

…en klein tegelijk

Tegelijkertijd zijn onze locaties kleinschalig. De ruimtes stralen gezelligheid en warmte uit. Met kleurige banken om samen te lezen, verschillende speelhoeken en gezellige grote tafels om te eten en spelletjes te spelen. Op iedere locatie werken we met een vast team. We streven altijd naar zo veel mogelijk bekende gezichten op de groep. Dat is vertrouwd voor jou en je kind.