Kinderopvang Walcheren

Staking basisscholen – 15 maart 2019

19 februari 2019

Op 15 maart 2019 vindt er een landelijke onderwijsstaking plaats. Indien de basisschool van jouw kind(eren) op 15 maart gaat staken, kan dit voor jou als ouder een probleem zijn. Daarom bieden we BSO aan. We maken er een leuke dag van met uitdagende activiteiten rondom het thema Sport & Spel.

 

Als je op vrijdag 15 maart 2019 gebruik wil maken van BSO, dien je je kind(eren) vóór 1 maart 2019 aan te melden door een e-mail te sturen naar de BSO-locatie van je kind(eren).

Vermeld hierbij:

  • De naam van je kind(eren)
  • De begintijd (keuze: 08.30 uur of einde schooltijd) en eindtijd (keuze: einde schooltijd, 17.30 uur of 18.00 uur)
  • Of je kind(eren) gebruik maakt van VSO of verlengde opvang. Dit kan alleen als je kind(eren) dit normaal gesproken ook op vrijdag doet.

Let op!

Een BSO-locatie gaat open als er minimaal vijf kinderen aangemeld worden. De pedagogisch medewerkers van de BSO laten je weten of de BSO opengaat. Indien er zich minder dan vijf kinderen voor een BSO hebben aangemeld, zullen wij je een voorstel doen om op de stakingsdag eenmalig gebruik te maken van een andere BSO.

 

Kosten

Omdat 15 maart een extra opvangdag is, brengen we de uren in rekening. Over de extra uren kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Lees meer over de kosten per contractvorm.

 

Gaat de school niet staken?

Als de school van jouw kind(eren) niet gaat staken, kan jouw kind(eren) gewoon gebruikmaken van BSO zoals hij of zij normaal gesproken op vrijdag doet.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!