KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Noodopvang 0 t/m 3 jaar

Noodopvang voor ouders/verzorgers in cruciale beroepsgroepen t/m 28 april

Wanneer jij en/of je partner werkzaam zijn in een cruciale beroepsgroep en echt geen opvang kunt regelen, kun je via het onderstaande formulier opvang aanvragen voor je kind(eren) van 0 tot en met 3 jaar.

 

Voor noodopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar kun je via deze link opvang aanvragen.

Let op:

  • We ontvangen momenteel veel afmeldingen van ouders die op een later moment toch opvang vinden in hun eigen kring. We vragen je om eerst opvang te zoeken in eigen kring en als dat echt niet lukt noodopvang aan te vragen.
  • Als het kan, meld je kind dan 48 uur van tevoren aan via het onderstaande formulier.
  • Voor aanvragen korter dan 48 uur kun je tussen 08.00 en 17.00 uur contact opnemen via 0118 – 61 45 32.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van KOW en wil je noodopvang aanvragen? Om ervoor te zorgen dat alles administratief op orde is, is het nodig dat je je kind eerst inschrijft. Dit kan via

https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl/aanvraag/opvangsoort

Vermeld in het opmerkingenveld bij de inschrijving dat het noodopvang betreft. Wij zullen dan een contract voor je aanmaken. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving of de noodopvang. Wij sturen je het contract per e-mail ter ondertekening.