Kinderopvang Walcheren

KOW aanwezig op Dare2Care festival

28 februari 2019

Woensdag 13 maart vindt het Dare2Care festival plaats in de Grote Kerk (Singelstraat 21) in Goes. Van 13.00 tot 19.30 uur staan 26 organisaties klaar met activiteiten om jongeren van 12 t/m 18 jaar te laten zien dat zorg en welzijn de leukste sector is om in te werken!

 

Het festival is onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn. Van 11 tot en met 16 maart openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland hun deuren. Op deze manier willen ze laten zien wat werken in de zorg en welzijn is en dat je met een baan in deze sector écht een verschil kan maken.

 

KOW vindt het belangrijk om jongeren kennis te laten maken met kinderopvang, want jongeren zijn de toekomst en zijn hard nodig in de kinderopvang. Daarom zijn wij samen met Kibeo aanwezig om jongeren op een interactieve manier te enthousiasmeren voor een studie in de richting van bijvoorbeeld pedagogisch medewerker.

 

Met een VR-bril kunnen jongeren de wereld beleven vanuit de ogen van een baby of zien hoe een dag op het kinderdagverblijf eruit ziet. Daarnaast staan onze medewerkers en stagiaires klaar om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

 

Het festival wordt om 18.30 uur afgesloten met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten.

 

Ken je iemand in je omgeving die interesse heeft in zorg & welzijn? Nodig hem of haar ook zeker uit om een kijkje te nemen op het Dare2Care festival!

 

Kijk hier voor meer informatie.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!