Kinderopvang Walcheren

Kleurplaatactie

Doe je mee?

Hoi, hoe is het met jou? Nu we alleen noodopvang aanbieden, missen we veel kinderen bij KOW. We kunnen nu niet met iedereen samen spelen, zingen, dansen of tekenen. Daarom hebben we iets leuks bedacht: een kleurplaatactie. Speciaal voor kinderen van het kinderdagverblijf, de peutergroep of een gastouder van KOW (0 tot 4 jaar). Doe je mee?

 

Download hier de kleurplaat

Wat is de bedoeling?

 

Meedoen is simpel. Download de kleurplaat en maak er iets moois van. Met potlood, verf, waskrijt, viltstift, stempels of stickers; het mag allemaal!

Ben je klaar? Stuur de kleurplaat dan vóór 31 januari 2021 op naar: Kinderopvang Walcheren, Buitenhove 161, 4337 HG in Middelburg.
Wie weet, maak jij kans op één van onze mooie prijzen. Wat dacht je van een DUPLO-pakket, het prentenboek ‘Kleine Pinguïn is zijn knuffel kwijt’ of het spel ‘Bonte ballonnen’? We kiezen per leeftijdscategorie één winnaar uit. Half februari krijgen de winnaars bericht.

 

Altijd prijs

Is binnen de lijntjes kleuren nog iets te hoog gegrepen voor jou? Geen probleem! Het gaat er vooral om dat je er plezier in hebt. Papa en mama mogen jou natuurlijk een handje helpen. En weet je wat… iedereen die meedoet, krijgt sowieso een kleine prijs.

 

We zijn benieuwd naar jouw kunstwerk!

 

Hopelijk tot snel op het kinderdagverblijf of de peutergroep of bij de gastouder.

Spelregels op een rij:

 

  • Stuur de kleurplaat vóór 31 januari 2021 naar Kinderopvang Walcheren.
  • De actie is alleen voor kinderen die naar een kinderdagverblijf, peutergroep of gastouder van Kinderopvang Walcheren gaan.
  • De tekeningen worden mogelijk gedeeld via de communicatiemiddelen en social media-kanalen van Kinderopvang Walcheren. Jouw persoonlijke gegevens worden dan onzichtbaar gemaakt.
  • Elk kind mag één kleurplaat inleveren.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!