KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Kindervoorstellingen tijdens Kinderboekenweek 2019

11 september 2019

Op woensdag 2 oktober 2019 organiseren De Boekenmolen en Kinderopvang Walcheren de kindervoorstellingen ‘Je bent uitgenodigd’ en ‘De reis van je leven’. Deze voorstellingen sluiten aan bij het thema ‘Op reis’ van de kinderboekenweek 2019.

 

De voorstellingen vinden plaats om:

 

Je bent uitgenodigd (2 – 5 jaar)
13.30 – 14.30 uur (zaal open vanaf 13.15 uur)

 

De reis van je leven (6 – 10 jaar)

15.30 – 16.30 uur (zaal open vanaf 15.15 uur)

 

Naast de voorstellingen is er deze middag een boekentafel aanwezig, vol met nieuwe prenten- en actieboeken en het Kinderboekenweekgeschenk. Ook is er een prijsvraag waarmee je kans maakt op een mooi prentenboek. Tegen een kleine vergoeding is er koffie, thee, siroop en iets lekkers verkrijgbaar. Aan het einde van de voorstelling krijgen alle kinderen een goodiebag mee naar huis.

Reserveer kaarten

De toegang tot de voorstellingen is gratis. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan kaarten via www.voorstellingkinderboekenweek.nl.