Kinderopvang Walcheren

Interactieve webinars voor onze pedagogisch medewerkers

2 februari 2021

Noodopvang aanbieden, thema’s voorbereiden of kinddossiers bijwerken; onze pedagogisch medewerkers zitten absoluut niet stil tijdens deze lockdown.

 

We grijpen deze periode ook aan om onze pedagogische kennis bij te spijkeren. Ons pedagogisch kenniscentrum heeft een aantrekkelijk webinar-programma samengesteld met tal van thema’s, zoals ‘Kijken naar kinderen’, ‘rijke speel-leeromgeving’, ‘kinderparticipatie’, ‘rouw- en verliesverwerking’, ‘veilige leeromgeving’ en ‘muziek op de groep’. En het blijft niet alleen bij luisteren. We gaan ook online met onze medewerkers in gesprek over deze thema’s. Zo blijven we onszelf ontwikkelen en kunnen we jouw kind het beste bieden!

 

Fieke Wolf (Coördinator Pedagogiek & Ontwikkeling) over het programma: In iedere situatie is ons doel de ontwikkeling van het kind verrijken. Om tot ontwikkeling te kunnen komen, moet de basis wel op orde zijn. Voelt het kind zich goed? Is de betrokkenheid hoog? Wat laat het kind zien en horen in zijn ontwikkeling en wat betekent dat dan eigenlijk voor de begeleiding van dit specifieke kind? Welke ondersteuningsbehoeften liggen er achter? Dat zijn de vragen die ertoe doen. Altijd. Elk webinar richt zich hierop”.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!