KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Doorgeven cruciaal beroep

Wil je via dit formulier doorgeven of jij en/of je partner een cruciaal beroep hebben?

 

Let op

  • Na het invullen van dit formulier gaan we ervan uit dat je kind op de vaste contractdagen komt, naar zijn/haar vaste locatie. Je hoeft hiervoor geen opvang aan te vragen.
  • Komt je kind een keer niet op een vaste contractdag? Meld dan af via het ouderportaal Mijn KOW.
  • Het invullen van een noodopvangformulier hoef je alleen te doen als je op een andere dag (dan je vaste contractdagen) opvang nodig hebt of als je een flexibel contract hebt.

1 of 2 ouders?

Noodopvang is voor kinderen waarvan twee ouders/verzorgers werkzaam zijn in een cruciale beroepsgroep (zie www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/cruciale-beroepen) en die niet zelf voor opvang kunnen zorgen.

Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek van de Rijksoverheid om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Lukt dit niet, dan is het ook mogelijk om noodopvang aan te vragen.

  • Dit nummer vindt u terug op uw factuur.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!