Korte beentjes, grote sprongen

Zo klein als ze zijn, zo groot zijn de sprongen die ze maken. Nu jouw peuter wat ouder wordt, leert hij steeds beter de wereld om zich heen te begrijpen. Nog eventjes en jouw kleintje mag al naar de basisschool. Op de peutergroep van KOW bereiden we jouw zoon of dochter voor om vol vertrouwen die stap te kunnen maken. We werken met een vast dagritme, want kinderen houden van deze structuur. Het geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. We zetten ons iedere dag in om kinderen de beste start te geven voor de toekomst. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee.

Veel van de peutergroepen bevinden zich in scholen. Samen onder één dak biedt veel voordelen. Zo spelen de peuters in hun veilige en vertrouwde omgeving, maar kunnen ze ook vast kennismaken met de school. Dit maakt de overgang van de peutergroep naar groep 1 makkelijker.

Ontdek het zelf!

Wil je de fijne sfeer op onze locaties zelf ervaren door eens een kijkje te komen nemen? Je bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en om te zien hoe we jouw kind een warme en stimulerende omgeving bieden. Klik hier om direct een rondleiding in te plannen of neem contact op met onze vriendelijke collega’s van Klantadvies via 0118- 61 45 32. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wist je dat…

We in totaal 4 peutergroepen hebben bij KOW waar de Bijbel het uitgangspunt is voor de manier waarop we met elkaar omgaan?  Voor kinderen uit een christelijk / reformatorisch gezin sluit dit mooi aan bij hun thuissituatie. Ontdek onze locaties met de Bijbel.

Ontdek onze peutergroepen in de gemeente Middelburg