In wijkcentrum Het Palet, gevestigd bij basisscholen Magistraal en Cypressenhof, vind je onze locatie Kameleon. Kameleon bestaat uit een peutergroep en een buitenschoolse opvang (BSO). Kameleon is ideaal gelegen. Je loopt zo naar het winkelcentrum, speeltuin Meiveld en kinderboerderij De Klepperhoeve. Dat doen we dan ook graag!

Peutergroep - Op bezoek bij

Bij peutergroep Kameleon werken we veel met beide scholen samen. Zo bezoeken we met de oudste peuters regelmatig de kleuterklassen, waardoor we alvast kennismaken met de nieuwe leerkrachten en lokalen. We lezen dan samen een boek of spelen met elkaar. Ook gaan we eens in de zes weken op bezoek bij de ouderen van de dagbesteding van WVO Zorg. Zij zitten namelijk ook in Het Palet. We knutselen samen of spelen een spelletje. Jong en oud geniet van deze mooie momenten!

Regelmatig gaan we met een groepje kinderen naar de schoolpleinen. Zo kunnen ze samen met vriendjes uit de wijk spelen.
Merielle Hoogerheide, vestigingsmanager

BSO - Lekker bewegen

In de grote tuin van BSO Kameleon crossen we over het verkeersplein, springen we op de airtrack, klauteren we op het klimtoestel en schommelen we in de nestschommel. Of we trappen een balletje op het Cruyff Court in het nabijgelegen park Het Meiveld. Wist je dat Stichting Welzijn Middelburg ook wekelijks sportieve activiteiten in de gymzaal organiseert? Daar mogen wij ook aan meedoen! En wil je graag iets nieuws leren, zoals schaken? Kameleon biedt samen met de Zeeuwse Schaakbond ieder jaar workshops aan. Ontdek je talent!

Merielle Hoogerheide

Vestigingsmanager

mhoogerheide@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Bij basisscholen Magistraal en Cypressenhof
  • In wijkcentrum Het Palet
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO