Centraal gelegen in de Middelburgse woonwijk Dauwendaele, ligt onze locatie Het Element. Deze peutergroep is gevestigd in basisschool Het Element. Hier vind je opvang en onderwijs onder één dak. Dit draagt bij aan een laagdrempelige overstap van de peutergroep naar de basisschool. Maar voordat dit zover is, genieten we samen volop van de peutertijd!

In de kring

Elke ochtend beginnen we buiten op het plein, waar we lekker kunnen rennen en springen. Daarna gaan we naar ons eigen lokaal in de school, waar we gezellig in de kring gaan zitten. Om de taalontwikkeling te stimuleren, maken we gebruik van ondersteunende gebaren. We werken met wisselende thema’s, zoals ‘Hatsjoe’. Dat vinden we erg leuk, want hierdoor beleven we iedere dag wel iets nieuws! Ook bouwen we graag torens in de bouwhoek en lezen we vaak samen op de bank een prentenboek.

Op onze peutergroep bieden we een vast dagritme. Dit geeft structuur, wat fijn is voor zowel de peuters als de ouders.
Andrea Wiskow, vestigingsmanager

Kletsen in het speelhuis

Buiten op het speelplein kunnen we lekker ons ei kwijt. Hier kletsen we gezellig in het speelhuis, kiezen we een stoere step uit of roetsjen we van de glijbaan. Jippie! Ondertussen zwaaien we naar de kinderen en meesters en juffen van de school. Na al dat spelen komen we rustig bij in de kring en smullen we van een appel of banaan. Deze vaste dagindeling zorgt ervoor dat we een vertrouwd ritme hebben. Dat vinden we fijn!

Andrea Wiskow

Vestigingsmanager

andreawiskow@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • In basisschool Het Element
  • Extra aandacht voor taalontwikkeling
  • Gezonde voeding