Aan de rand van de Middelburgse wijk Dauwendaele, vind je onze locatie Boemerang. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) bevinden zich in de Franciscusschool. Boemerang is gelegen op een ideale locatie. Op loopafstand ligt een natuurspeeltuin. Daar gaan we dan ook regelmatig naartoe!

Peutergroep - Op avontuur in de houten trein

In ons gezellige lokaal staat altijd een wisselend thema centraal, zoals ‘Herfst’. Samen nemen we een kijkje in de themahoek, waar we voelen aan de gladde kastanjes of een mooi herfstboek uitzoeken. Ook lopen we samen door de kleuterhal van de basisschool en spieken alvast bij groep 1. Dat maakt straks de overgang naar de basisschool een stuk minder spannend. Verder spelen we graag buiten op het plein, waar we een hoop avonturen beleven. Toet toet, de houten trein vertrekt!

We hebben een fijne samenwerking met de school. Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor de peuters en BSO-kinderen.
Merielle Hoogerheijde, vestigingsmanager

BSO - Een wilgentipi bouwen

Onze BSO is een fijne plek om ‘s ochtends voor school rustig op te starten en om ‘s middags na school samen te spelen. We bakken graag appelflappen, kiezen we een bordspel uit de spelletjeskast of bouwen we een hut van matten. Ook spelen we graag buiten. Zo gaan we regelmatig naar de natuurspeeltuin om de hoek. Hier bouwen we een tipi van wilgentakken en verstoppen we ons in de kruiptunnel.

Merielle Hoogerheijde

Vestigingsmanager

mhoogerheijde@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Van kinderen van 2 tot 13 jaar
  • In de Francissusschool
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO
  • Gezonde voeding
  • Peutergroep en BSO op één adres