In de kindvriendelijke wijk Klarenbeek in Middelburg, gevestigd in de Herman Faukeliusschool, vind je onze locatie Boei. Boei is een peutergroep en een buitenschoolse opvang waar de Bijbel het uitgangspunt is in de manier waarop we met elkaar omgaan.

Winterkleding te koop!

De peutergroep is een fijne voorbereiding van kinderen van 2 tot 4 jaar op de basisschool. Bij de peutergroep hebben we veel aandacht voor de groei van ieder kind. We volgen de ontwikkeling van jouw peuter en delen dit met je. Ons speellokaal is ruim en uitdagend. We werken met de methode ‘Doe meer met Bas’, waarin steeds een ander Bas-thema centraal staat. We leggen hierin de verbinding met de scholen en werken samen. Zo richtten we met het thema ‘Winter’ een winkel in de themahoek in, met een kassa, toonbank, kledingrek en pashokje. We verkochten allerlei winterkleding, zoals sjaals, wanten, laarzen en jassen. Ook luisteren we graag naar het verhaal uit het themaboek dat voorgelezen wordt en zingen we liedjes die passen bij het Bijbelverhaal of het thema.

Liedjes zingen in de knutselhoek

Als je het lokaal binnenstapt, valt meteen op hoe licht het lokaal is en dat er verschillende speelhoeken zijn. Een paar kinderen maken gave bouwwerken in de constructiehoek en een ander groepje zingt liedjes terwijl ze creatief bezig zijn in de knutselhoek. En in de verkleedhoek staan een brandweerman, arts en prinses grapjes te maken. Maar dat is niet alles: de kinderen van BSO Boei mogen ook gebruikmaken van de speelhal in de school. Nóg meer speelplezier!

Grote lol in de pannakooi

Bij Boei zijn we graag buiten. Wist je dat kinderen buiten op een andere manier leren spelen dan binnen? Daarom geven we kinderen op Boei iedere dag de mogelijkheid om lekker buiten te ravotten. Goed voor de weerstand, de motoriek, het zelfvertrouwen en het is gewoon superleuk! Lekker chillen in de mandschommel, taartjes bakken in de zandbak, klauteren in het klimtoestel of samen voetballen in de pannakooi: bij Boei beleeft je kind iedere dag een nieuw avontuur.

Bijbel centraal

Benieuwd wat een locatie met de Bijbel anders maakt dan een reguliere locatie? We vertellen het je graag.

Ellen Haegens

Vestigingsmanager

ehaegens@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Peutergroep en BSO met de Bijbel
  • Flexibele opvang
  • In de Herman Faukeliusschool