Aan de Torenhofstraat, midden in de Middelburgse woonwijk Dauwendaele, vind je onze locatie Boomhut. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) zijn samen met basisschool Wilgenhof onderdeel van Kindcentrum Wilgenhof. Boomhut is een fijne en vertrouwde plek, waar extra aandacht is voor de taalontwikkeling van peuters. Op onze BSO is alle ruimte voor de leukste ideeën en activiteiten.

Peutergroep - Hoelahoepen in de gymzaal

Op de peutergroep beginnen we de dag op het plein, waar we lekker onze energie kwijt kunnen. Binnen luisteren we aandachtig tijdens het voorlezen in de leeshoek en maken we de mooiste creaties op de schildersezel. Ook beleven we veel pret in de gymzaal, waar we hoelahoepen en spelletjes spelen met pittenzakken. Kijk eens hoe ver we ze kunnen gooien? Natuurlijk spelen we ook graag buiten. Hier zwieren we op de ronde schommel of klauteren we in de touwen van het klimrek.

Bij Boomhut zijn we lekker actief en ondernemend, maar is er ook extra aandacht voor de ontwikkeling van ieder kind.
Andrea Wiskow, vestigingsmanager

BSO - Bakwedstrijd met cupcakes

Op de BSO zijn we graag actief bezig. Onze kinderraad bedenkt de leukste ideeën. Ook doen we mee met allerlei goede initiatieven: met afvalprikkers op pad tijdens de Landelijke Opschoondag, een cupcake-bakwedstrijd of een inzamelingsactie voor het dierenasiel. Verder vinden we het fijn om na schooltijd lekker te ontspannen. Dit doen we door met een stripboek neer te ploffen in de leeshoek of juist een balletje te trappen op het voetbalveld om de hoek. Ieder zijn eigen ding!

Andrea Wiskow

Vestigingsmanager

andreawiskow@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen tot 2 tot 13 jaar
  • Onderdeel van Kindcentrum Wilgenhof
  • Extra aandacht voor taalontwikkeling
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO
  • Elke dag buiten