Rustig gelegen in de Middelburgse Stromenwijk, vind je onze peutergroep De Stroming. De Stroming is onderdeel van de gelijknamige samenwerkingsschool. Hier zijn ook het consultatiebureau van de GGD en een logopedist gevestigd. Op loopafstand liggen ons kinderdagverblijf Bommes en onze buitenschoolse opvang (BSO) Kinderkeet. De Stroming is een veilige en vertrouwde plek voor peuters uit allerlei verschillende culturen. Dat maakt ons zo uniek!

Voorbereiden op school

Bij De Stroming werken we veel samen met de school en sluiten we aan bij hun thema’s. Met de oudste peuters bezoeken we af en toe de kleuterklassen, zodat we daar alvast kunnen wennen. Dit maakt de overgang van de peutergroep naar groep 1 makkelijker. Verder lezen we graag. We pakken er iedere dag wel een boek bij. Ook gebruiken we vaak ons digibord. Wist je dat het digibord zelfs voor kan lezen? Met onze vinger slaan we dan de bladzijdes om. Ook tekenen we er op of bekijken we leuke en leerzame filmpjes.

De Stroming is een groep waar geleefd wordt. De kinderen zijn altijd lekker bezig!
Charlotte Koorevaar, vestigingsmanager

Zelf pannenkoeken bakken

Bij De Stroming spelen we graag buiten op het grote schoolplein. We vermaken ons met de vele fietsjes, spelen in het houten speelhuisje of de zandbak en hoelahoepen met de felgekleurde hoepels. Ook bedenken we zelf leuke uitstapjes. Zo gaan we weleens naar het winkelcentrum, waar we pannenkoekenmix halen bij de supermarkt om zelf pannenkoeken te bakken. Mmm, dat is lekker!

Charlotte Koorevaar

vestigingsmanager

ckoorevaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Onderdeel van samenwerkingsschool De Stroming
  • Op loopafstand van kinderdagverblijf Bommes en BSO Kinderkeet
  • Makkelijk parkeren