Centraal gelegen in de Middelburgse woonwijk Klarenbeek, vlakbij supermarkt Jumbo, vind je onze locatie Pardoes. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) bevinden zich in hetzelfde gebouw als basisscholen Talent en Acaciahof. Ook de Regenboog en Herman Faukeliusschool liggen in de buurt. Naast Pardoes ligt CSW Toorop, waar de BSO-kinderen vanaf 7 jaar naartoe gaan. Zo bieden we alle kinderen veel speelmogelijkheden en uitdagende activiteiten.

Peutergroep - IJsjes verkopen

Op de peutergroep vinden we rollenspellen erg leuk. Zo toverden we een hoek van ons lokaal om tot een echte ‘ijshoek’, waar we ijsjes verkochten in onze winkelkraam. Maar we vinden het ook heerlijk om te knutselen, te spelen in het houten poppenhuis of om rustig neer te ploffen op een zitzak met een leuk prentenboek. Ook buiten beleven we allerlei avonturen in onze groene ontdekkingstuin. We voelen aan de verschillende soorten hout, rennen door de bosjes, kruipen door de tunnel, lopen over de houten palen en roetsjen van de grote glijbaan. Wat een pret!

De perfecte ligging, met diverse scholen om ons heen, maakt van Pardoes een unieke locatie. Hierdoor bieden we een uitdagend totaalaanbod voor alle kinderen.
Marianne den Boeft, Vestigingsmanager

BSO – Voetballen in de pannakooi

Op onze BSO leven we ons lekker uit na een lange schooldag. Dit doen we het liefst buiten op de grote schoolpleinen. We trappen een balletje in de pannakooi, spelen in de zandbak of skeeleren over het plein. Ook maken we soms een uitstapje naar natuurspeeltuin Hoogerzael. Maar ook binnen vermaken we ons goed. We spelen met de PLAYMOBIL en bouwen gave dingen van LEGO. Ook komen we graag in de ruime gymzaal, waar we turnen of een balspel doen. Bij Pardoes is de sfeer altijd ontspannen en gezellig!

BSO Pardoes CSW – Bouwen in technieklokaal

De oudste BSO-kinderen hebben een apart lokaal in het naastgelegen gebouw van de CSW. Hier doen we spelletjes, lezen een stripboek of spelen winkeltje. Het leuke is dat we ook gebruik mogen maken van de praktijklokalen van de CSW. Koken in een echte restaurantkeuken, sporten in de gymzaal, bouwen in het technieklokaal of met dieren knuffelen; we vervelen ons hier geen moment!

Marianne den Boeft

Vestigingsmanager

mariannevandewege@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • 7up in naastgelegen CSW Toorop
  • Gezonde voeding
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO