In Arnemuiden tref je onze locatie ’t Vierschip. Het kinderdagverblijf, de peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) zijn gevestigd in basisschool ’t Vierschip. Naast de school ligt een speeltuin en een groot grasveld. Hier gaan we regelmatig naartoe om lekker te spelen en te voetballen. Op loopafstand vind je diverse sportverenigingen, waar we mee samenwerken.

Plezier met de waterpomp

De inrichting van ons gezellige peuterlokaal passen we aan aan het wisselende thema. Zo maakten we tijdens het thema ‘Hatsjoe!’ een doktershoek. We trokken echte doktersjassen aan en verfden tissueboxen, die we mee naar huis namen. Ook zijn we dol op de voelbak. Met ieder thema vullen we de bak met iets nieuws, zoals pasta, nepsneeuw en pepernoten. Verder spelen we elke dag lekker buiten in onze groene ontdektuin. We rennen door de paden van wilgentakken, spelen in de houten huisjes en vangen het water van de waterpomp op met emmers. De emmers water nemen we mee naar de grote zandbak, waar we zandtaartjes bakken. Wat een pret!

't Vierschip is een fijne en hechte locatie, met een vast team. Alle kinderen spelen met en zorgen voor elkaar. De sfeer is heel gemoedelijk.
Marlien Kramer, vestigingsmanager

Clinics en activiteiten bij sportverenigingen

Op onze BSO zit de sfeer er goed in. We zijn altijd in voor een spelletje, knutselen mooie creaties en bakken graag. Ook vinden we het heerlijk om buiten te spelen. Op ons plein staat een houten schip met een grote mast, waar we op kunnen klimmen. Achter het schip ligt water, waar we springen over boomstammen en rennen over planken. Maar ook in de omgeving is genoeg te beleven. We organiseren speurtochten langs de speeltuinen in de buurt of brengen een bezoekje aan de herten bij de Singel. Ook gaan we regelmatig langs bij de lokale sportclubs, zoals korfbalvereniging TOP Arnemuiden. Daar doen we mee aan diverse clinics en activiteiten. Lekker sportief!

Marlien Kramer

Vestigingsmanager

mkramer@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 0 jaar tot 13 jaar
  • Kinderdagverblijf, peutergroep en BSO op één adres
  • In basisschool ’t Vierschip
  • Naast een speeltuin en groot grasveld
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO