1. Ontdek de BSO

  Veel van onze BSO’s zijn in of dichtbij Walcherse basisscholen gevestigd. In dit locatieoverzicht zie je welke BSO bij de (toekomstige) school van jouw kind is aangesloten. Jij en je zoon of dochter zijn van harte welkom om de sfeer te komen proeven tijdens een rondleiding. Uiteraard is het fijn om te weten hoeveel de BSO in jouw situatie kost. Dit reken je eenvoudig en snel uit met de KOW Rekentool.

 2. Keuze gemaakt

  Als bekend is naar welke basisschool je kind gaat, kun je hem of haar inschrijven voor de BSO. Dit kun je direct online regelen. We hanteren geen inschrijfkosten. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving.

 3. Goed geregeld

  Uiterlijk zes maanden voor de aangevraagde datum behandelen we jouw aanvraag. Als er plek is, sturen we je via de e-mail een overeenkomst. Als je deze overeenkomst tekent, is de opvang geregeld.

 4. Toeslag op orde

  Na het tekenen van de overeenkomst kun je kinderopvangtoeslag aanvragen als je hier recht op hebt. Dit kun je doen via www.toeslagen.nl. Vraag de toeslag op tijd aan, anders loop je een deel mis. Hulp nodig? Neem contact op met onze afdeling Financiën via 0118 – 62 85 03.

 5. Even kennismaken

  Ongeveer twee weken voordat je kind voor het eerst naar de BSO gaat, word je door de pedagogisch medewerkers uitgenodigd voor een intakegesprek op de locatie.

 6. Eerste dag

  We wensen je zoon of dochter veel plezier op de BSO. Onze pedagogisch medewerkers houden je op de hoogte via het ouderportaal Konnect. Je mag uiteraard ook altijd bellen naar de locatie om te vragen hoe het gaat.

Kom je er niet uit?

Je mag ons altijd bellen voor advies. We zijn bereikbaar via 0118 – 61 45 32. Whatsappen kan ook, naar 06 – 48 39 17 60.