Of je nu woont in het hart van de historische binnenstad, vlakbij het Meiveld of in de gezellige woonwijk Veersepoort; je vindt ons op 11 verschillende locaties in de gemeente Middelburg. We zijn altijd dichtbij je. Welke locatie je ook kiest, jouw kind krijgt alle ruimte om te spelen en te ontdekken in een liefdevolle omgeving. Wij zorgen voor een veilige en vertrouwde plek voor jouw kind en zetten ons iedere dag in voor één doel: kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee.

Een kinderdagverblijf kiezen, hoe doe je dat?

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf wil je er zeker van zijn dat je de beste beslissing neemt. Hoewel het misschien nog ver weg lijkt als je net zwanger bent, raden we je toch aan om al vroeg te beginnen met het verkennen van de opties. Het geeft je de tijd om rustig rond te kijken op de locaties, vragen te stellen en een fijne plek te vinden waar jouw kleintje zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. Onze klantadviseur Anouk helpt jou verder op weg met deze tips.

Ontdek het zelf!

Wil je de fijne sfeer op onze locaties zelf ervaren door eens een kijkje te komen nemen? Je bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en om te zien hoe we jouw kind een warme en stimulerende omgeving bieden. Plan direct een rondleiding in of neem contact op met onze collega’s van Klantadvies via telefoonnummer 0118- 61 45 32. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wist je dat…

We in mei 2024 een christelijk / reformatorisch kinderdagverblijf in Middelburg openen? Op deze locaties is de Bijbel het uitgangspunt voor de manier waarop we met elkaar omgaan. Voor kinderen uit een christelijk / reformatorisch gezin sluit dit mooi aan bij hun thuissituatie. Lees hier meer over kinderopvang met de Bijbel.