In Middelburg-Zuid, gelegen aan park Het Meiveld, vind je ons kinderdagverblijf Meikever. In deze groene omgeving liggen kinderboerderij De Klepperhoeve, speeltuin Meiveld en het winkelcentrum om de hoek. Hier wandelen we regelmatig naartoe. In onze huiselijke en lichte ruimtes spelen de kinderen met veel plezier. Voor de kleintjes is er een grote grondbox in de babyhoek, waar ze rustig kunnen kruipen en spelen.

Dieren kijken

Bij Meikever gaan we er graag samen op uit. We maken gezellige uitstapjes naar bijvoorbeeld het park, de speeltuin, bakker of supermarkt. Of we gaan dieren kijken bij GroenRijk in de Mortiere. Maar ook binnen spelen we graag. We zijn dol op de vele speelhoeken, zoals de huishoek. Hier koken we in ons eigen keukentje iets lekkers voor onze juffen. Bij Meikever is het altijd pret!

We gaan elke dag naar buiten. Spettert het? Dan trekken we onze laarzen aan en stampen we in de plassen!
Andrea Wiskow, Vestigingsmanager

Smullen maar!

In onze natuurtuin rennen we door de wilgentunnel, spelen we op boomstammetjes en bouwen we kastelen in de zandbak. De allerkleinsten kruipen lekker over het groene gras. We planten zaadjes in de moestuin en proeven na het oogsten onze zelfgekweekte groenten. We maken er samen een verse salade van. Dat smaakt lekker!

Andrea Wiskow

Vestigingsmanager

andreawiskow@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen tot 4 jaar
  • Groene omgeving met natuurtuin
  • Gelegen aan park Het Meiveld
  • Makkelijk parkeren