Aan de Sportlaan in Middelburg, in de gezellige woonwijk Veerse Poort, vind je ons kinderdagverblijf Bonte Koets. Onze kinderopvang zit in woonzorgcomplex Hof van Buren, met winkelcentrum Veersche Poort om de hoek. In de grote en lichte ruimtes spelen en klimmen de kinderen maar al te graag. En voor de allerkleinsten is er een leuke babyhoek, waar ze rustig kunnen spelen en ontdekken.

Stampen in de plassen

Iedere zes weken hebben we een nieuw thema met muziek-, knutsel- en sportactiviteiten voor alle kinderen. Het thema ‘Regen’ is favoriet. Dat heeft vast te maken met de grote plassen waar we dan lekker in stampen! We bieden de kinderen een fijn en vertrouwd dagritme, maar houden ook van gezellige uitstapjes naar bijvoorbeeld het Molenwaterpark, Kaasboerdij Schellach of de bakker.

Bonte Koets is een lichte locatie, met grote ramen. Daardoor zien we wat er om ons heen gebeurt. Zo zwaaien we altijd even naar ‘de man met de hond’, die vaak langsloopt.
Lineke Esser-Minderhoud, vestigingsmanager

Samen groentesoep maken

In onze grote tuin is van alles te doen: spelen met zand en water, fietsen over een fietsparcours en roetsjen van de glijbaan. In onze moestuin kweken we samen lekkere groentes, zoals tomaten, courgettes en wortelen. Is het tijd om te oogsten? Dan maken we er daarna samen lekkere groentesoep van!

Lineke Esser-Minderhoud

Vestigingsmanager

lminderhoud@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen tot 4 jaar
  • Grote tuin met rustige babyhoek
  • In woonzorgcomplex Hof van Buren
  • Bij winkelcentrum Veersche Poort
  • Makkelijk te bereiken via de N57