Aan de rand van de Middelburgse wijk Dauwendaele, ligt ons kinderdagverblijf Koekepeer. In het sfeervolle gebouw hebben de baby’s en peuters een eigen lokaal. Zo kunnen de baby’s rustig en veilig in de grondbox spelen en hebben de peuters alle ruimte om lekker te bewegen.

Kunstwerk maken op de schildersezel

Op de babygroep gaan de allerkleinsten op ontdekkingsreis in de grondbox. Ook kruipen we graag op de zachte driehoeken. Om even bij te komen van het spelen, ontspannen we in de hangwieg of doen we onze oogjes dicht in de slaapkamer. Ondertussen maken de peuters de mooiste kunstwerken op de schildersezel. Ook staat er bij ons altijd een wisselend thema centraal, zoals ‘Beroepen’. In de kring delen we wat we graag willen worden als we later groot zijn. Brandweerman, politieagent of juf? Bij Koekepeer kan het allemaal!

Bij Koekepeer creëren we een huiselijke omgeving, met veel beweegruimte. Zo kan ieder kind lekker spelen en ontdekken!
Marlien Kramer, vestigingsmanager

Pret op de peuterschommel

Buiten beleven we de leukste momenten op het groene speelplein. We klimmen in de klimboom, rennen over de heuvel en volgen het kronkelige pad door de bosjes. Ook kletsen we gezellig aan de picknicktafel en gieren we het uit op de peuterschommel. Wat een pret! De baby’s kunnen slapen in het buitenbedje: lekker in de buitenlucht, maar wel veilig overdekt.

Marlien Kramer

Vestigingsmanager

mkramer@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 0 - 4 jaar
  • Groen speelplein