In een groene omgeving in Middelburg, pal aan het Bolwerk, vind je ons kinderdagverblijf Kinderbolwerk. In onze grote, sfeervolle ruimtes spelen de kinderen met veel plezier. Ook gaan we er af en toe gezellig op uit. We voeren de eenden in het Bolwerk of gaan met de bolderkar naar de markt.

Voorlezen in de kring

Bij Kinderbolwerk spelen we graag in de vele speelhoeken. In de bouwhoek maken we torens van DUPLO en in de voorleeshoek maken we met onze stoelen vaak een kring. Daar lezen de juffen ons regelmatig een boek voor. Ook vinden we het leuk om boven op de verhoging te spelen. Dit is de ideale plek om ons even lekker terug te trekken en plaatjes te bekijken in een van de vele prentenboeken. Voor de baby’s is er een grote grondbox met kussens, een hang- en schommelwieg en een speelmat. Voor de peuters is er een leuke speelkeuken waar we met allerlei potten en pannen iets lekkers voor elkaar maken.

Kinderbolwerk is speels en warm ingericht. Zo hangen er overal knutselwerkjes.
Evelien Meliefste - Vervoorn, vestigingsmanager

Dansen op muziek

In onze grote natuurtuin gaan we graag op avontuur. We verstoppen ons achter de struiken, rennen door de wilgentunnel en bakken zandkoekjes in de buitenkeuken. Voor de baby’s is er een speciale buitenbox met kunstgras, zodat ook zij veilig buiten kunnen kruipen en spelen. In de zomer vinden we het leuk om te picknicken. We nemen ons eten en drinken in manden mee naar buiten en smullen samen onder de parasol aan de picknicktafel. Ook dansen we op muziek en zingen we onze favoriete liedjes luidkeels mee. Wat een plezier!

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen tot 4 jaar
  • Groene omgeving met grote tuin
  • Pal aan het Bolwerk
  • Centraal gelegen in Middelburg
  • Enige locatie met super flexibele opvang
  • Flexibele opvang
  • Verlengde opvang