Rustig gelegen tussen de Middelburgse woonwijken Rittenburg en Stromenwijk, vind je ons kinderdagverblijf Bommes. Bommes ligt vlakbij samenwerkingsschool De Stroming. Ons gebouw zie je niet snel over het hoofd. Dat komt door de gekleurde buitenmuren. Lekker opvallend! Bommes is direct gelegen aan Park Toorenvliedt. Hier gaan we dan ook regelmatig naartoe.

Verven op echte schildersezels

In de grote, lichte ruimtes spelen we graag. Voor de kleine kinderen is er een grote grondbox, die we soms omtoveren tot themahoek. Zo maakten we er met het thema ‘Kunst’ een ware kunsthoek van. Op echte schildersezels verfden we samen de mooiste kunstwerken. Ook vinden we uitstapjes erg leuk. We wandelen graag naar het park of nemen een kijkje bij de dieren bij vogel- en zoogdieropvang De Mikke.

Bommes heeft een groot en fijn speelplein. In de zomer eten we hier graag onze groente en fruit aan de gezellige picknicktafel.
Charlotte Koorevaar, vestigingsmanager

Plezier met autobanden

Ook buiten is er bij Bommes van alles te beleven. In de zomer spelen we graag met de watertafel. Lekker kliederen en spetteren! We roetsjen van de glijbaan, lopen over de boomstammen heen, spelen in de zandbank en scheuren rond op de vele fietsjes. Maar ook spelen we met echte autobanden. We stapelen ze op, maken er een hut van of gebruiken ze voor ons autoparcours. Ook de cirkelfiets is populair. We fietsen de helling op en rollen vervolgens met onze voeten omhoog naar beneden. Dat is gaaf!

Charlotte Koorevaar

Vestigingsmanager

ckoorevaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen tot 4 jaar
  • Bij samenwerkingsschool De Stroming
  • Gelegen aan Park Toorenvliedt
  • Rustig gelegen