Kinderopvang Walcheren

BSO meivakantie activiteiten

26 april 2018
Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Tijdens de meivakantie worden er door Kinderopvang Walcheren allerlei leuke activiteiten georganiseerd bij de buitenschoolse opvang (BSO). Het hele jaar verzorgt Kinderopvang Walcheren buiten schooltijd de opvang van kinderen op de buitenschoolse opvang. Tijdens vakanties is er extra tijd en ruimte om leuke dingen te doen met de kinderen.

 

De BSO-activiteiten zijn ingedeeld in vier thema’s: kunst & cultuur, natuur, techniek en sport & spel. Zo is er voor alle kinderen die naar de BSO komen iets wat aansluit bij hun interesses. Kinderen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een kookworkshop waar ze een Mediterraans brood en een smoothie maken. Ook worden er scheikundige proefjes gedaan, vlotten gebouwd en muziek gemaakt.

Natuur- techniek- en sportactiviteiten

In het bos bij Fort Rammekens en Eendenkooi Slikkenbosch komen kinderen onder begeleiding van de boswachter alles te weten over planten en dieren. Ook worden er op locatie zaadbommen en kweekkassen gemaakt. Uitdagende workshops zoals figuurzagen, 3D printen en scheikundige proefjes worden passend bij het thema techniek georganiseerd. Voor de sportievelingen staan er diverse sportactiviteiten op de planning, zoals Voetjebal, dansen, crossfit, kickboksen en zumba.

 

Al deze activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen die naar de BSO’s van Kinderopvang Walcheren gaan. Dit alles zonder extra kosten voor ouders.

 

Wil je meer informatie over vakantie BSO bij Kinderopvang Walcheren? Lees dan verder op de volgende pagina: buitenschoolse opvang bij Kinderopvang Walcheren.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!