1. Ontdek de peutergroep

  Veel peutergroepen van Kinderopvang Walcheren zijn in of dichtbij Walcherse basisscholen gevestigd. Als je al weet naar welke basisschool jouw kind later gaat, is het handig om ook voor deze peutergroep te kiezen. Dit hoeft echter niet. Het beste is om tijdens een rondleiding de sfeer te komen proeven.

  Op onze website vind je een overzicht met alle peutergroepen en kun je ook rondleidingen aanvragen. Uiteraard is het fijn om te weten hoeveel de peutergroep in jouw situatie kost. Dit reken je eenvoudig en snel uit met de KOW Rekentool.

 2. Keuze gemaakt

  Als bekend is naar welke peutergroep je kind gaat, kun je hem of haar inschrijven. Dit kan je direct online regelen. We hanteren geen inschrijfkosten. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving.

 3. Goed geregeld

  Uiterlijk zes maanden voor de aangevraagde datum behandelen we jouw aanvraag. Als er plek is, sturen we je via de e-mail een overeenkomst. Als je deze overeenkomst tekent, is de peutergroep voor jouw kind geregeld.

 4. Toeslag op orde

  Na het tekenen van de overeenkomst kun je kinderopvangtoeslag aanvragen als je hier recht op hebt. Dit kun je doen via www.toeslagen.nl. Vraag de toeslag op tijd aan, anders loop je een deel mis. Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag betalen een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Je krijgt dan van ons het verzoek om inkomensgegevens door te geven. Hulp nodig? Neem contact op met onze afdeling Financiën via 0118 – 62 85 03.

 5. Even kennismaken

  Ongeveer twee weken voordat je kind voor het eerst naar de peutergroep gaat, word je door de pedagogisch medewerkers uitgenodigd voor een intakegesprek op de locatie.

 6. Eerste dag

  We wensen je zoon of dochter veel plezier op de peutergroep. Onze pedagogisch medewerkers houden je op de hoogte via het ouderportaal Konnect. Je mag uiteraard ook altijd bellen naar de locatie om te vragen hoe het gaat.

Kom je er niet uit?

Je mag ons altijd bellen voor advies. We zijn bereikbaar via 0118 – 61 45 32. Whatsappen kan ook, naar 06 – 48 39 17 60.