Mijn naam is Els Willeboordse. Ik ben getrouwd met Kees en samen hebben we twee zoons, Wouter en Rogier. Zij wonen niet meer thuis. Wij wonen in het centrum van Oost-Souburg vlakbij de Karolingenburcht, een fijne plek om met de kinderen te spelen of de schapen brood te geven. Peutergroep Parelvangers en basisscholen Tweemaster-Kameleon en De Burcht-Rietheim zijn vlakbij. Hier worden de kinderen van en naartoe gebracht.

Elsje Fiederelsje gastouder

Ruim 23 jaar geleden ben ik begonnen met de opvang van een kindje van een vriendin. Omdat ik dat met veel plezier deed, ben ik in 2001 begonnen als gastouder voor Kinderopvang Walcheren en kwam er regelmatig een kindje bij. Door deze uitbreiding is op 1 januari 2005 mijn eigen bedrijf ontstaan: Elsje Fiederelsje gastouder.

Vier dagen in de week staan de deuren open bij Elsje Fiederelsje. Het is een kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar, waar speelgoed voor alle leeftijden aanwezig is. Jouw kind komt bij ons terecht in het normale ritme van een thuissituatie. Een boodschap doen, voor het eten zorgen, kinderen naar school of de peutergroep brengen en weer ophalen, lekker buitenspelen in de tuin, naar de speeltuin en als het heel mooi weer is naar het strand.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen en in een zo veilig mogelijke omgeving lekker samen kunnen spelen.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Vangt momenteel geen nieuwe kinderen op
  • Biedt kinderen een tweede thuis
  • Maakt graag samen uitstapjes in het dorp en omgeving