Aan de rand van het gezellige Oost-Souburg, bij basisschool De Parelburcht, vind je onze locatie Parelvangers. Parelvangers is onderdeel van Kindcentrum De Parelburcht. Een fijne en veilige plek voor de kinderen van de peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Zo spelen en ontdekken de peuters in hun eigen lokaal, terwijl we met de BSO-kinderen graag op pad gaan!

Peutergroep - Kliederen met de watertafel

Op onze peutergroep beleven we in elke hoek van het lokaal wel iets leuks. Zo kiezen we samen een mooi boek uit van de thematafel. Hierdoor ontdekken we regelmatig nieuwe dingen. Ook doen we met veel plezier mee aan landelijke themaweken, zoals de Nationale Voorleesdagen. En is er iemand jarig? Dan verandert de peutergroep in een vrolijk kinderorkest. Buiten kliederen we met de watertafel, steken we voorzichtig de evenwichtsbalk over of fietsen we een rondje.

Bij Parelvangers mag je je eigen ding doen. Er zijn leuke activiteiten, maar er is ook ruimte om je even terug te trekken.
Lynsey Hendriksen, vestigingsmanager

BSO - Op pad met de KOW-bus

De voorschoolse opvang (VSO) is een fijne plek om ‘s ochtends de dag rustig te beginnen. ‘s Middags na schooltijd zijn we graag lekker actief op de BSO. Samen bedenken we de leukste activiteiten, zoals een bakmiddag of een uitdagend spel op het speelplein. Ook trappen we graag een balletje of maken we de mooiste creaties met strijkkralen en klei. We hebben zelfs een eigen KOW-bus om er samen op uit te gaan, bijvoorbeeld naar het bos of strand. Bij Parelvangers vervelen we ons geen moment!

Lynsey Hendriksen

Vestigingsmanager

lhendriksen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Onderdeel van Kindcentrum De Parelburcht
  • Bij basisschool De Parelburcht
  • Op stap met de eigen KOW-bus
  • Voorschoolse opvang
  • Vervoegde opvang op BSO
  • Flexibele opvang op BSO