Korte beentjes, grote sprongen

Zo klein als ze zijn, zo groot zijn de sprongen die ze maken. Nu jouw peuter wat ouder wordt, leert hij steeds beter de wereld om zich heen te begrijpen. Nog even en jouw kleintje mag al naar de basisschool. Op een peutergroep van KOW leren we van alles om vol vertrouwen die stap te kunnen maken. We werken met een vast ritme, want kinderen houden van deze structuur. Het geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. We zetten ons iedere dag in om de beste start te geven voor de toekomst. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee.

Veel van de peutergroepen bevinden zich in scholen. Samen onder één dak biedt veel voordelen. Zo spelen de peuters in hun veilige en vertrouwde omgeving, maar kunnen ze ook vast kennismaken met de school. Dit maakt de overgang van de peutergroep naar groep 1 makkelijker.

Ontdek het zelf!

Wil je de fijne sfeer op onze locaties zelf ervaren door eens een kijkje te komen nemen? Je bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met onze werkwijze en om te zien hoe we jouw kind een warme en stimulerende omgeving bieden. Plan direct een rondleiding in of neem contact op met onze collega’s van Klantadvies via telefoonnummer 0118 – 61 45 32. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wist je dat…

De Boekfiets van de Zeeuwse Bibliotheek regelmatig langskomt bij onze peutergroepen? De ouders zijn dan ook van harte welkom.