In de gezellige Vlissingse woonwijk Paauwenburg tref je onze locatie Strandjutters. Bij deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) valt een hoop te beleven. Strandjutters vormt samen met basisschool Louise de Coligny Kindcentrum aan Zee. Een centrale locatie voor de ouders en een fijne opvang voor de kinderen!

Peutergroep - Bladeren en kastanjes verzamelen

Onze peutergroep heeft een eigen en vertrouwd lokaal in het onderbouwdeel van de basisschool. In de gezellige ruimte staat elke keer een ander thema centraal, zoals ‘Herfst’. Tijdens dit thema verzamelen we bladeren en kastanjes, stellen ze ten toon op de thematafel en knutselen ermee. Ook kliederen we graag op de schildersezel, zijn we timmerman in de bouwhoek of concentreren we ons in de puzzelhoek. Verder vinden we het heerlijk om buiten te spelen op het groene plein. Hier zwieren we samen op de grote ronde schommel of verstoppen we ons achter de bomen.

Bij Strandjutters vinden we beweging erg belangrijk. Zo organiseren we allerlei binnen- en buitenactiviteiten.
Liliana de Koeijer-Chiarini, vestigingsmanager

BSO - Optreden op het podium

Op onze BSO zijn de groepen onderverdeeld in de onder- en bovenbouw. De jongste Strandjutters treden graag op op het podium in de aula, maken kunstwerken in de creatieve hoek of klimmen en klauteren in de gymzaal. Ook in het BSO-lokaal van de bovenbouw zijn we lekker actief. Zo zijn we fanatiek met voetbaltafel en zijn we graag buiten op het schoolplein. Hier spelen we een potje tafeltennis, een uitdagend balspel of doen we trucs op ons skateboard. Bij goed weer lopen we graag naar het strand om daar lekker te spelen.

Liliana de Koeijer-Chiarini

Vestigingsmanager

lchiarini@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Onderdeel van Kindcentrum aan Zee
  • Bij basisschool Louise de Coligny
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO
  • Vervoegde opvang op BSO