Aan de rand van Oost-Souburg, vlakbij Middelburg, ligt onze locatie Schatduikers. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) zijn gevestigd in Brede School Het Kroonjuweel. Hier bevinden zich ook de basisscholen ‘t Mozaïek en Het Kompas. Opvang en onderwijs onder één dak: dat is praktisch, vertrouwd én gezellig!

Peutergroep - Koffiezetten in de speelkeuken

Verkleden in de huishoek, koffiezetten in de speelkeuken of een kunstwerk knutselen voor thuis: in de peuterlokalen is het altijd pret. Ook nemen we graag een kijkje bij de knuffels en boeken in de themahoek. We spelen elke dag lekker buiten op het veilige peuterplein. Hier maken we kastelen in de zandbak, voelen we aan het kietelende gras en zwaaien we naar de grotere kinderen. Zo maken we alvast kennis met de basisschool!

Bij Schatduikers heerst een groot saamhorigheidsgevoel, maar toch heeft iedere groep zijn eigen en vertrouwde omgeving.
Rebecca de Booij, vestigingsmanager

BSO - Potje dammen

Op de BSO zit de sfeer er altijd goed in. De jongste BSO-groep puzzelt graag of speelt in de knutsel- of bouwhoek. De grotere Schatduikers zijn altijd in voor een uitdagend bordspel, zoals een potje dammen. Buiten hangen we in het klimrek, zwieren we op de grote schommel of trappen we fanatiek een balletje. Ook lopen we regelmatig naar de speeltuin om de hoek. Buitenspelen vinden we heerlijk, maar rustig bijkomen na een schooldag op de computer is soms ook fijn.

Rebecca de Booij

Vestigingsmanager

rebeccadebruyne@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 jaar tot 13 jaar
  • Onderdeel van Brede School Het Kroonjuweel
  • Bij basisscholen ’t Mozaïek en Het Kompas
  • Voorschoolse opvang
  • Vervroegde opvang op BSO
  • Flexibele opvang op BSO