In de Vlissingse woonwijk Papegaaienburg, vlak bij het gelijknamige winkelcentrum, vind je onze locatie Ons Speelhuis. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) zijn gevestigd in basisschool De Wissel. Ook kinderen van De Onmibus gaan hier naar de BSO. Er is een sterk saamhorigheidsgevoel. Dat is voor zowel de kinderen als de ouders fijn!

Peutergroep - Verstoppertje spelen in het doolhof

Onze peuterlokalen zijn ruim, licht en gezellig. De oudste peuters gaan elke week langs bij groep 1 om zo alvast kennis te maken met de basisschool. Ook werken we met dezelfde wisselende thema’s als school, zoals ‘Lente’. Dit thema passen we aan op peuterniveau. Verder gaan we graag aan de slag met een uitdagende puzzel of luisteren we in de leeshoek naar het verhaal dat voorgelezen wordt. Ook spelen we elke dag lekker buiten op het peuterplein. Hier zwieren we op de schommel, spelen we verstoppertje in het doolhof of maken we moddersoep in de buitenkeuken.

Bij Ons Speelhuis is er extra aandacht voor de behoeftes en niveaus van alle kinderen. Bijvoorbeeld als een peuter een taalachterstand heeft.
Lenneke Dijker, vestigingsmanager

BSO - Hutten bouwen

Op de BSO kliederen we met de jongste groep graag op de schildersezel of stapelen we blokken in de bouwhoek. Ook spelen we lekker buiten op ons groene en mooie speelplein. Hier verstoppen we ons tussen de bosjes of klauteren we in het grote klimrek. De grotere kinderen bouwen graag hutten of trappen een balletje in de pannakooi. Binnen zijn we erg fanatiek met bordspellen en knutselen. Bij goed weer toeren we met onze elektrische bakfiets naar de speeltuin of boulevard.

Lenneke Dijker

Vestigingsmanager

ldijker@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Peutergroep en BSO op één adres
  • Gevestigd in basisschool De Wissel
  • Eigen elektrische bakfiets (BSO) en bolderkar (kinderdagverblijf)
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO
  • Vervroegde opvang op BSO