Centraal gelegen in de Vlissingse woonwijk Bossenburgh, vind je onze locatie Zeetuin. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) bevinden zich in basisschool De Omnibus. Bij Zeetuin creëren we samen met de school een fijne en vertrouwde omgeving voor alle kinderen, van klein tot groot.

Peutergroep - Zandkoekjes bakken in de buitenkeuken

Het combilokaal van de peutergroep en BSO is sfeervol, licht en ruim. Hier hebben we alle beweegruimte en veel materiaal om mee te spelen. In samenwerking met de school maken we gebruik van de methode LOGO 3000. Hiermee breiden we onze woordenschat uit. Bij Zeetuin hebben we een uitdagende gymzaal, waar we lekker klimmen en klauteren en dansen op muziek. Ook vinden we het heerlijk om buiten op het plein te spelen. Hier bakken we zandkoekjes in de buitenkeuken, zwieren we in het klimrek en fietsen we graag.

Bij Zeetuin komen allerlei culturen samen en hangt er een fijne sfeer.
Lenneke Dijker, vestigingsmanager

BSO - Raamschilderingen maken

Op de BSO hangt een ontspannen sfeer. Voor schooltijd beginnen we de dag rustig met een stripboek in de leeshoek. Na schooltijd zijn we graag lekker creatief en actief bezig. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met prikpennen, schilderen op het raam of organiseren een bakmiddag. Buitenspelen op het schoolplein vinden ook heerlijk. Hier doen we allerlei activiteiten en spelletjes: touwtjespringen, klauteren in het grote klimrek of een potje basketbal of tennis. Bij Zeetuin is het altijd gezellig!

Lenneke Dijker

Vestigingsmanager

ldijker@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Peutergroep en BSO op één adres
  • Gevestigd in basisschool De Omnibus
  • Voorschoolse opvang
  • Makkelijk parkeren