Centraal gelegen in de Vlissingse woonwijk Bossenburgh vind je Zeetuin. Deze locatie bevindt zich in basisschool De Omnibus. We bieden hier peutergroep en voorschoolse opvang aan. Bij Zeetuin creëren we samen met de school een fijne en vertrouwde omgeving voor alle kinderen, van klein tot groot.

Peutergroep - Zandkoekjes bakken in de buitenkeuken

Het lokaal van de peutergroep is sfeervol, licht en ruim. Hier hebben we alle beweegruimte en veel materiaal om mee te spelen. In samenwerking met de school maken we gebruik van de methode LOGO 3000. Hiermee breiden we onze woordenschat uit. Bij Zeetuin hebben we een uitdagende gymzaal, waar we lekker klimmen en klauteren en dansen op muziek. Ook vinden we het heerlijk om buiten op het plein te spelen. Hier bakken we zandkoekjes in de buitenkeuken, zwieren we in het klimrek en fietsen we graag.

Bij Zeetuin komen allerlei culturen samen en hangt een fijne sfeer.
Lenneke Dijker, vestigingsmanager

VSO - Ontspannen de dag beginnen

Bij Zeetuin bieden we alleen voorschoolse opvang aan: dat is opvang vóórdat de school begint. Er hangt dan altijd een ontspannen sfeer. De één begint de dag rustig met een striphoek in de leeshoek; de ander speelt liever een spelletje of maakt een mooie knutsel. Het mag allemaal!

Voor opvang na schooltijd en tijdens vakanties kunnen kinderen van basisschool De Omnibus bij BSO Ons Speelhuis terecht. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald door een pedagogisch medewerker en naar de BSO gebracht.

Lenneke Dijker

Vestigingsmanager

ldijker@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Gevestigd in basisschool De Omnibus
  • Voorschoolse opvang
  • Makkelijk parkeren