In de gezellige Vlissingse woonwijk Paauwenburg, op steenworp afstand van de woonwijken Lammerenburg en Rosenburg, vind je onze locatie Zeehelden. Deze peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO) bevinden zich in basisschool Theo Thijssen. Hierdoor spelen de kinderen altijd op hun vertrouwde schoolplein. Voor de peuters ontstaat hier het eerste contact met de schoolkinderen en de meesters en juffen. Dit maakt het een fijne en gezellige plek voor kleine en grote Zeehelden!

Peutergroep - Koekeloeren bij de kijktafel

Op de peutergroep beleven we elke dag de leukste avonturen. Ons lokaal richten we volledig in aan de hand van wisselende thema’s. Zo ziet het er iedere keer weer anders uit. Samen koekeloeren we bij de kijktafel en lezen we een themagericht boek uit de keuzekast. Ook buiten op het speelplein vermaken we ons goed. Hier klauteren we in het klimrek, bakken we koekjes in de zandbak en crossen we rondjes op de fiets. Ook zwaaien we vaak even naar de grotere kinderen van de school.

Bij Zeehelden bevindt alles zich op één adres. Dat is reuzehandig. Ook hebben we een fijne samenwerking met de school.
Joyce Groen - Manz, vestigingsmanager

BSO - Spelen in het klimbos

Ook op onze BSO hangt een ontspannen en huiselijke sfeer. Twee BSO-groepen maken gebruik van de cabins die aan de school verbonden zijn. Eén groep verblijft in de hal van de school. Hier bedenken we de leukste activiteiten, knutselen we mooie creaties of trekken we ons even terug met LEGO. Buiten spelen de jongste Zeehelden op een apart onderbouwplein, waar we ons vermaken in de zandbak, op het klimrek en op de fietsen. De grotere kinderen spelen na schooltijd in het klimbos van de Theo Thijssen. Hier steken we de loopbrug over of genieten we van het uitzicht vanuit de klimboom. Ook zijn het park, de speeltuin en het strand in de buurt. Ideaal!

Joyce Groen - Manz

Vestigingsmanager

jgroen@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Peutergroep en BSO op één adres
  • Gezonde voeding
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO
  • Vervroegde opvang op BSO