In de Vlissingse woonwijk Middengebied ligt onze locatie Windorgel. Windorgel bestaat uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Windorgel bevindt zich in Open Wijkschool De Combinatie. Basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool zijn hier ook onderdeel van. Daarnaast vind je er het consultatiebureau van de GGD, een logopedist en een BSO+ in samenwerking met Juvent. Met de binnenstad en het strand om de hoek, valt er in de omgeving een hoop te beleven!

Kinderdagverblijf - Klauteren op de krokodillenbrug

Bij ons kinderdagverblijf draait het allemaal om spelen en ontdekken. De baby’s hebben alle ruimte in de mooie grondbox, waar ze kruipen, rollen en spelen. In de hangwieg sluiten de allerkleinsten hun ogen om lekker een dutje te doen. In onze speelkeuken kokkerellen we graag en verzorgen we de poppen. Ook hoge torens bouwen met DUPLO is favoriet. Aan tafel knutselen en kleien we de mooiste kunstwerken. Buiten op ons ruime binnenplein roetsjen we van de glijbaan, spelen we in de grote zandbak en klauteren we op de krokodillenbrug.

Bij Windorgel heb je alles onder één dak. De sfeer is intiem, open en warm. Het is er net als thuis.
Eva Bostelaar, vestigingsmanager

Peutergroep - Plezier met de Boekfiets

Ken jij de Boekfiets al? Deze speciale bakfiets van de Zeeuwse Bibliotheek komt regelmatig bij onze peutergroepen langs. De ouders zijn dan ook van harte welkom! Ook klimmen en klauteren we graag in de gymzaal. Peutergym of kinderyoga vinden we geweldig. En is er iemand jarig? Dan vieren we dat uitgebreid. We zingen, dansen op de muziek, schudden met de sambaballen en maken onze eigen popcorn. Wat een feest! Binnen gebruiken we het digibord voor educatieve spelletjes, liedjes en mooie luisterverhalen. Ook nemen we regelmatig een kijkje in de kleuterklassen van de verschillende basisscholen. Zo oefenen we alvast voor als we naar de grote school gaan!

BSO - Met de bolderkar naar de boulevard

Onze BSO is een fijne plek om ‘s ochtends voor school rustig op te starten en om ‘s middags na school samen te spelen. Wanneer het kan trekken we er op uit, want in de buurt is veel te beleven. Met de bolderkar gaan we naar het strand en de boulevard of we wandelen naar de bakker, waar we verse eierkoeken halen. Ook spelen we graag buiten op het schoolplein, waar we veel keuze hebben in allerlei sport- en spelmaterialen. Binnen zijn we lekker creatief bezig, spelen we spelletjes en maken we heerlijke tosti’s.

Eva Bostelaar

Vestigingsmanager

ebostelaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Onderdeel van Open Wijkschool De Combinatie
  • Bij basisscholen Het Vlot, Ravenstein en de Sint Jozefschool
  • Vlakbij de binnenstad en het strand
  • Voorschoolse opvang
  • Vervroegde opvang op BSO