Centraal gelegen in de gezellige Vlissingse woonwijk Paauwenburg vind je onze locatie Tuimelaar. Deze peutergroep, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang (BSO) zijn onderdeel van Kindcentrum Tuimelaar. Daarnaast is het kinderdagverblijf, samen met onze locatie Strandjutters en basisschool Louise de Coligny, onderdeel van Kindcentrum Aan Zee. Met een speeltuin, buurtcentrum en park om de hoek is er in de omgeving een hoop te beleven!

Kinderdagverblijf - Fruit verkopen in de winkelhoek

Op het kinderdagverblijf kruipen de baby’s in de grondbox en koekeloeren we naar onszelf in de spiegel. Ook verkopen we fruit in de winkelhoek en luisteren we aandachtig naar het verhaal dat de juf voorleest in de leeshoek. In het lokaal staat een wisselend thema centraal, zoals ‘Reuzen en Kabouters’. Op het uitdagende groene plein hebben we de grootste pret op de peuterschommel. Ook maken we regelmatig een uitstapje met de bolderkar.

Bij Tuimelaar is er extra aandacht voor alle kinderen en hun niveaus. Zo halen we het beste in elkaar naar boven!
Liliana de Koeijer-Chiarini, Vestigingsmanager

Peutergroep - Stippen tellen in de rekenhoek

Het lokaal van de peutergroep kleden we sfeervol aan in de stijl van het wisselende thema. Hier werken we in kleine groepjes, zodat kinderen met een (mogelijke) onderwijsachterstand alle aandacht krijgen die zij nodig hebben. Ook tellen we stippen in de rekenhoek, zodat we alvast kennismaken met rekenen. Naast leren vinden we het ook fijn om buiten te spelen. Zo kletsen we in het speelhuis, zwaaien we heen en weer op de schommel en bakken we luchtkoekjes in de speelkeuken.

BSO - Creatief met de naaimachine

Op onze BSO beleven we na schooltijd altijd wel iets leuks. Zo maken we de mooiste creaties met de naaimachine, zagen we in de techniekhoek en doen we verschillende bordspellen. Ook genieten we na schooltijd graag van de frisse buitenlucht. Hier spelen we een potje basketbal, voetballen we in de pannakooi of duikelen we in het klimrek. Verder gaan we er regelmatig op uit voor een activiteitenmiddag in het buurtcentrum of wandelen we naar het park.

Liliana de Koeijer-Chiarini

Vestigingsmanager

lchiarini@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Kinderdagverblijf, peutergroep en BSO op één adres
  • Op loopafstand van basisscholen Louise de Coligny en Theo Thijssen
  • Gezonde voeding
  • Flexibele opvang op BSO