Ik ben Rian Houterman (1973), moeder van zoon Mitchel (2005) en dochter Manon (2002). We hebben een hond (Buddy), een lieve witte Labrador. Buiten hebben we een dwergkonijntje in een hok.

Sinds 2007 ben ik gastouder. Ik doe dit met veel plezier. Ik geniet van de kinderen en vind duidelijke communicatie erg belangrijk.

Ik probeer kinderen een zo leuk en leerzaam mogelijke tijd te bezorgen en ze zich thuis te laten voelen. Daarom spelen we samen een spelletje, gaan we knutselen of spelen ze zelf: al spelend kunnen kinderen leren. Mijn woning en tuin zijn ingericht op de opvang van de kinderen en ik heb uiteraard veel spel- en knutselmateriaal. Daarnaast kunnen kinderen in aparte slaapkamers in campingbedjes slapen.

Zodra het weer het toelaat, gaan we naar buiten. In de ruime tuin, omheind door een schutting, kunnen de kinderen veilig spelen. Hier zijn veel speeltoestellen en materialen, zoals een speelhuisje, een glijbaan, driewielertjes, een loopauto en een tractor. Ook maak ik graag uitstapjes met de kinderen, bijvoorbeeld naar een speeltuin in de wijk, het park en in de zomer soms naar het strand of het Veerse Meer.

Wil je kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op.

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • Veel naar buiten met de kinderen
  • Op pad met de bolderkar of buggy
  • Maakt graag samen uitstapjes
  • Hond als huisdier