In de Middelburgse Stromenwijk, bij samenwerkingsschool De Stroming, vind je onze buitenschoolse opvang (BSO) Kinderkeet. Kinderkeet is gevestigd in wijkcentrum ’t Getij. Onze lokalen zijn ruim opgezet, zodat de kinderen er lekker met elkaar kunnen spelen. Maar ook buiten beleven we de leukste avonturen!

Verven en kleuren

In onze ruime lokalen is de sfeer gezellig en ontspannen. Aan de grote knutseltafels gaan we fanatiek aan de slag met verf, lijm en stiften. Kliederen en knoeien mag! We maken de mooiste creaties van strijkkralen, spelen een spelletje of lezen een tijdschrift op de bank in ons speelhuis. En in de vakanties is het helemaal pret. Dan doen we mee aan allerlei leuke thema-activiteiten en worden er soms toffe workshops georganiseerd, zoals een workshop trommelen.

Op onze BSO draait het erom dat we een leuke middag hebben. Lekker spelen en ontspannen. Niks moet, niksen mag!
Charlotte Koorevaar, vestigingsmanager

Zwieren en zwaaien

Kinderkeet heeft twee speelpleinen. De jongere kinderen spelen op het voorplein tikkertje, terwijl de oudere kinderen op het schoolplein een potje voetballen in de pannakooi. Ook skeeleren is favoriet. In de vakanties gaan we regelmatig naar Park Toorenvliedt, waar we zwieren en zwaaien op de kabelbaan, de bunkerglijbaan afroetsjen of ons vermaken op de klimtoestellen. En hebben we zin om iets te bakken? Dan halen we de ingrediënten bij de supermarkt en maken we samen de lekkerste dingen!

Charlotte Koorevaar

Vestigingsmanager

ckoorevaar@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Bij samenwerkingsschool De Stroming en 't Springtij
  • Vlakbij Park Toorenvliedt
  • Makkelijk parkeren
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang op BSO