Gelegen in hartje Middelburg, vind je onze buitenschoolse opvang (BSO) Wigwam. Wigwam ligt vlakbij Kindcentrum ABS, waar de gelijknamige basisschool ook onderdeel van is. Onze BSO Totempaal ligt op loopafstand. Deze locatie is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 8 tot 13 jaar.

Interactieve beweegvloer

Wigwam is een fijne plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen spelen, ontdekken of uitrusten. We delen onze lichte, ruime lokalen met twee kleuterklassen van de basisschool. We werken nauw samen met de school, zodat er direct contact is met de juffen, meesters en kleuters. Ook gebruiken we elkaars speelmateriaal en werken we met dezelfde thema’s. Dat voelt veilig en vertrouwd.

Wij hebben de allerleukste tuin van alle BSO’s. Het is echt een speeltuin, helemaal voor onszelf!
Lineke Esser-Minderhoud, vestigingsmanager

Rennen en fietsen

Na een lange schooldag spelen we het liefst buiten. Waarom? Nou, we hebben een geweldige tuin, waar we volop kunnen rennen en fietsen. Voetballen in de pannakooi, klimmen op de klimwand, roetsjen van de glijbaan, zwieren op de schommel of spelen in de zandbak: het kan allemaal. Maar ook vinden we het soms fijn om even rustig binnen te zitten met een spelletje, knutselwerkje of boek. Ook dit kan uiteraard bij onze BSO!

Lineke Esser-Minderhoud

Vestigingsmanager

lminderhoud@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 4 tot 8 jaar
  • Onderdeel van Kindcentrum ABS
  • Basisschool ABS om de hoek
  • In de historische binnenstad van Middelburg
  • Flexibele opvang