Kinderopvang Walcheren

Wigwam

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
Buitenschoolse opvang:
 • 06 - 28 91 53 60 l Groep 1 en 4
  06 - 18 29 23 15 l Groep 3 en 4
 • wigwam-bso@skow.nl
 • Ma t/m vr na schooltijd tot 18.00 uur
 • Adres:
  Sint Jorisstraat 35 4331 EG Middelburg
 • Vestigingsmanager:
 • Extra informatie:
  Gevestigd in de binnenstad van Middelburg, Kindcentrum ABS ligt om de hoek
 • Specificaties:
  • Warme avondmaaltijd
  • Zwemles onder BSO-tijd
  • Flexibele opvang BSO
  • Verlengde opvang BSO

Bij buitenschoolse opvang (BSO) Wigwam is je zoon of dochter welkom vanaf 4 jaar tot en met 7 jaar. Op loopafstand ligt BSO Totempaal, deze locatie is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 8 tot 13 jaar. De BSO heeft een fijne plek met een ruime tuin in de binnenstad van Middelburg. We delen ons onderkomen met peutergroep Speelpoort. We werken nauw samen met Kindcentrum ABS dat bij ons om de hoek ligt. BSO Wigwam is vanuit het centrum van Middelburg makkelijk te bereiken. Zo kan je op een prettige manier je weg naar je werk kan vervolgen.

Na een lange schooldag spelen de meeste kinderen bij ons het liefst buiten. Waarom? Nou, we hebben een geweldige tuin, waar de kinderen volop kunnen rennen en fietsen. Voetballen in de pannakooi, klimmen op de klimwand, roetsjen van de glijbaan, schommelen op de schommel of spelen in de zandbak: het kan allemaal. Heeft jouw kind meer behoefte om even rustig binnen te zitten met een boekje, spelletje of knutselwerkje? Uiteraard is dit ook mogelijk.

Wij hebben de allerleukste tuin van alle BSO’s. Het is echt een speeltuin, helemaal voor onszelf!

Veilig en vertrouwd

Onze BSO-groepen delen hun lokalen met twee kleuterklassen van de ABS. Daardoor hebben we direct contact met de leerkrachten en kleuters van deze groepen. We maken gebruik van elkaars speelmateriaal en werken met dezelfde thema’s. We hebben een kundig, ervaren, jong en betrokken team. We zoeken continu de samenwerking op, zowel met elkaar als met de school en ouders. Zo kennen we elkaar, de leerkrachten en gezinnen goed. Ook voor onze BSO-kinderen is dit erg fijn. Ze voelen zich veilig en vertrouwd.

Zwemles onder BSO-tijd

Ook bieden wij zwemles bij BSO Duikboot voor kinderen vanaf 5 jaar. Dit doen wij in samenwerking met Optisport Vrijburgbad. De zwemlessen zijn onder BSO-tijd en voor zowel kinderen die naar onze BSO gaan als voor kinderen die (nog) niet naar de BSO gaan. Een mooi aanbod, waar veel ouders graag gebruik van maken.

Kom eens langs!

We nodigen je, samen met je kind, van harte uit om bij ons de sfeer te komen proeven! Maak snel een afspraak voor een rondleiding.

We adviseren je graag!

Wil je meer informatie of heb je vragen? Onze klantadviseurs staan je graag te woord:
T 0118 – 61 45 32
E klantadvies@skow.nl

Benieuwd naar de kosten?

Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel kinderopvang in jouw situatie kost.

 • Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Lees meer:

 • Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang vind je GGD-rapportages van de opvanglocaties van KOW. Voer bij ‘Naam voorziening’ de naam van de opvanglocatie in.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!