Net buiten het centrum van Domburg, in de buurt van het bos en strand, ligt onze locatie Watertoren. Watertoren bestaat uit een kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Kindercentrum Watertoren bevindt zich in basisschool De Golfslag. Op onze locatie hangt een vertrouwde en gemoedelijke sfeer en beleven we samen de leukste avonturen.

Kinderdagverblijf - Koffiezetten in de speelkeuken

Het lokaal van het kinderdagverblijf is een fijne plek: licht, overzichtelijk en huiselijk. De baby’s gaan op ontdekkingstocht in de grondbox, brabbelen gezellig tegen elkaar en rusten uit in de slaapkamer. Ook zetten we graag koffie in de speelkeuken en racen we met de speelauto’s over het autokleed. Zoef! Buiten spelen we samen met de peutergroep op het plein. Hier rennen we over de grasheuvel of spelen we lekker in de schaduw onder de grote parasol.

Watertoren ligt in een fijne omgeving met veel mogelijkheden. We wandelen zo naar het strand, bos of centrum.
Nathalie Bassie - de Later, Vestigingsmanager

Peutergroep - Verstoppen in de tipi

Op de peutergroep starten we de dag samen in de kring. Dit doen we net als in groep 1, om ons zo alvast voor te bereiden op de basisschool. Het lokaal staat volledig in het teken van het wisselende thema. Zo hebben we een themahoek en versieren we de ruimte met posters en raamschilderingen. Binnen vermaken we ons met LEGO of bakken we heerlijke appelflappen. Ook spelen we graag buiten op het uitdagende en groene speelplein. Hier verstoppen we ons in de tipi, steken we de balkenbrug over en roetsjen we van de glijbaan.

BSO - Voetballen in de pannakooi

Op de BSO beginnen we de dag rustig aan, op ons eigen tempo. Na schooltijd vinden we het heerlijk om ‘s middags te spelen. We duiken in de BSO-kast en kiezen een leuk bordspel uit of knutselen met strijkkralen. Ook spelen we veel buiten. Zo trappen we graag een balletje in de pannakooi om de hoek. Op het groene speelplein rennen we door de wilgenboog en hinken we over de brug over het water. Schijnt de zon? Dan vinden we een middag op het strand of in het bos ook heerlijk!

Nathalie Bassie - de Later

Vestigingsmanager

nbassie@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Kinderdagverblijf, peutergroep en BSO op één adres
  • In basisschool De Golfslag
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang kinderdagverblijf in overleg mogelijk
  • Vervroegde opvang op BSO